Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό: Αναλαμβάνει τη Λας Πάλμας ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ (pic)

Οριστικό: Αναλαμβάνει τη Λας Πάλμας ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ (pic)

Επιστρέφει στους πάγκους ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την Λας Πάλμας.

Ντιέγκο Μαρτίνεθ, η… επιστροφή. Μετά από 10 μήνες και την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως επιστρέφει στους πάγκους και μάλιστα εντός των δικών του συνόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ στην Ισπανία ο Μαρτίνεθ αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λας Πάλμας. Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά έχει αρχίσει με έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες μέχρι στιγμής στη La Liga και η θέση του Λουίς Καριόν είναι επισφαλής, καθώς δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη φέτος.

Σύμφωνα και με τη «Mundo Deportivo», ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, με το όνομά του να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Κάποια άλλα δημοσιεύματα το παρουσιάζουν και ως τελειωμένη υπόθεση, καθώς έχει παρθεί η απόφαση να απομακρυνθεί ο Καριόν και να έρθει στην θέση του ο Ισπανός τεχνικός.

Ο 43χρονος προπονητής βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2023, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ενώ στο παρελθόν είχε καθίσει στην άκρη του πάγκου της Σεβίλλης, της Οσασούνα, της Γρανάδα και της Εσπανιόλ.

Only in

Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή

Κάποιος να θυμίσει στον κ. Πέτρο Παππά τα βασικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024