Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Έφυγε ο Τεν Χαγκ αλλά για… διακοπές

Έφυγε ο Τεν Χαγκ αλλά για… διακοπές

Ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δείχνει να... φοβάται για την θέση του, παρά τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου

Το όργιο φημών που αναπτύχθηκε χθες βράδυ περί άμεσης αντικατάστασης του Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επιβεβαιώθηκε (τουλάχιστον σε ότι αφορά την σημερινή μέρα) και τα χθεσινά «σενάρια» του αγγλικού Τύπου περί άμεσων ανακοινώσεων από την διοίκηση του συλλόγου πήγαν… περίπατο.

Ο Τεν Χαγκ πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα… έφυγε από την Αγγλία αλλά δεν έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για το Nations League δίνει την δυνατότητα στον Ολλανδό τεχνικό της Γιουνάιτεντ να πάρει κάποιες μέρες άδεια για να ξεκουραστεί κι αυτό ακριβώς έπραξε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ο Ολλανδός προπονητής της αγγλικής ομάδας δεν έχει κανένα φόβο για την θέση του και θεωρεί πως έχει την στήριξη του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Την στιγμή που όλοι περίμεναν ότι ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έπαιρνε την απόφαση για απομάκρυνση του Τεν Χαγκ από τον πάγκο του συλλόγου, ο Ολλανδός δείχνει να μην φοβάται την απόλυση και έφυγε για διακοπές.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι τελευταίες εξελίξεις μόνο αναμενόμενες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς μετά τα όσα είχαν μεταδώσει χθες τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, όλοι περίμεναν σήμερα ότι η Γιουνάιτεντ θα προχωρούσε στην απομάκρυνση του Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός προπονητής έφυγε τελικά για ολιγοήμερες διακοπές και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ για να συνεχίσει την δουλειά του.

Η κατάσταση στο «θέατρο των ονείρων» μυρίζει… μπαρούτι και κανείς δεν παίρνει την απόφαση στο θέμα προπονητή.

Είναι όμως προφανές πως η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να προχωρήσει με αυτή την «συνταγή» καθώς ο Τεν Χαγκ είναι υπό προθεσμία και κρίνεται σε κάθε παιχνίδι.

Κανείς προπονητής στον κόσμο δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του υπό αυτές τις συνθήκες, ειδικά μάλιστα αν μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το σίγουρο είναι πως ο Σερ Ράτκλιφ πρέπει να λάβει άμεσα μια απόφαση. Είτε να στηρίξει τον Τεν Χαγκ και να δηλώσει πως ο Ολλανδός δεν φεύγει είτε να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάστασή του.

Στην Αγγλία επέμεναν και χθες πως όλα είναι έτοιμα για ν’ αναλάβει τον πάγκο της Γιουνάτεντ ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμιά ανακοίνωση.

Ο Τεν Χαγκ κάνει τις διακοπές του και σχεδιάζει την εξέλιξη της ομάδας του. Το μεγάλο ερώτημα πλέον είναι αν θα επιστρέψει στην Αγγλία ή θα τον προλάβουν οι εξελίξεις.

Only in

Γκρίνιες Δημοσχάκη (ΝΔ) για τα εκτός έδρας των αστυνομικών: «Να απαλειφθεί η διάταξη και να εξεταστεί από μηδενική βάση»

Ο γαλάζιος βουλευτής και πρώην αστυνομικός διατύπωσε την αντίθεσή του στο άρθρο 63 του νομοσχεδίου, ζητώντας μάλιστα να αποσυρθεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024