Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς – Μίλερ 2-0: «Έκλεισε» το ραντεβού με τον Μεντβέντεφ στους «16» ο Στέφανος

Τσιτσιπάς – Μίλερ 2-0: «Έκλεισε» το ραντεβού με τον Μεντβέντεφ στους «16» ο Στέφανος

Με καθυστέρηση δύο ημερών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πήρε την πρόκριση για τους «16» του τουρνουά της Σανγκάης επικρατώντας του Αλεξάντρ Μίλερ με 6-3, 7-5.

Την πρόκριση για τη φάση των «16» του Shanghai Masters, πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας του Αλεξάντρ Μίλερ με 2-0 σετ (6-3, 7-5).

Ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε να περιμένει δύο ημέρες να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, που αναβλήθηκε δύο φορές λόγω κακοκαιρίας, αλλά ήταν σοβαρός και πήρε την πρόκριση, έχοντας για «όπλο» του το καλό σερβίς.

 Πώς εξελίχθηκε το ματς

Ανέλαβε τα ηνία ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα στην αρχή, με τους δύο τενίστες να κρατάνε όλα τους τα σερβίς μέχρι το 3-3, ωστόσο ο Τσιτσιπάς έκανε ένα σερί 3-0 games για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ, εκμεταλλευόμενος τα 11 αβίαστα λάθη του αντιπάλου του.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε παρόμοια με το πρώτο με τους δυο τενίστες να ξεκινούν δυνατά πίσω από το σερβίς τους και με τον Τσιτσιπά στη συνέχεια να αναλαμβάνει τα ηνία, φτάνοντας μια ανάσα από το να κλείσει το ματς, σερβίροντας με το σκορ στο 5-2. Ο Μίλερ έδωσε μεγάλη μάχη, έμεινε ζωντανός και ισοφάρισε τελικά σε 5-5, αλλά ο Στέφανος πήρε τα δύο επόμενα games και «καθάρισε» την πρόκριση.

Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος πριν δύο ημέρες είχε επικρατήσει του Ματέο Αρνάλντι με 5-7, 6-4, 6-4, για ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά

Τα σετ: 6-3, 7-5

Only in

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ – Το κυβερνών ΠΑΣΟΚ πού είναι;

Ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ - για ποικίλους λόγους - υπήρχε και υπάρχει πάντα. Το ερώτημα είναι αν το ενδιαφέρον των πολιτών μπορεί να μεταφραστεί από τα ηγετικά στελέχη σε αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024