Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
live
Μέση Ανατολή: Νέα πλήγματα του Ισραήλ στη Βηρυτό – Στρατιώτης των IDF νεκρός σε μάχες στη Γάζα

Μέση Ανατολή: Νέα πλήγματα του Ισραήλ στη Βηρυτό – Στρατιώτης των IDF νεκρός σε μάχες στη Γάζα

Live οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ συνεχίζει να εξαπολύει σφοδρά πλήγματα στη Βηρυτό ενώ η Χεζμπολάχ έπληξε με ρουκέτες στρατιωτική βάση στο Τελ Αβίβ - Ισραηλινοί βομβαρδισμοί και στη Γάζα

Το Ισραήλ συνεχίζει τις φονικές επιδρομές σε Γάζα και Βηρυτό, δείχνοντας έτοιμο να επεκτείνει τις χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο. Οι IDF ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσει σύντομα επιχειρήσεις στη νότια ακτή του Λιβάνου, με την πολεμική αεροπορία να έχει ενεργό ρόλο, ενώ θα εμπλακεί και το ισραηλινό ναυτικό.

Ο Νετανιάχου σε μήνυμά του για τον ένα χρόνο από την εισβολή της Χαμάς στα ισραηλινά εδάφη υπογράμμισε ότι «όσο ο εχθρός απειλεί την ύπαρξή μας και την ειρήνη της χώρας μας θα συνεχίσουμε να πολεμάμε» με την παλαιστινιακή οργάνωση να υπόσχεται ότι «θα συνεχίσει τη μάχη σε έναν μακρύ πόλεμο φθοράς» και να τονίζει ότι η τύχη των ομήρων βρίσκεται στα χέρια του Ισραήλ.

Από την πλευρά της, η Χεζμπολάχ εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον στρατιωτικής βάσης, στο βόρειο Ισραήλ.

Δείτε live

Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στο in

09:22 Η Τουρκία απομακρύνει πολίτες της από τον Λίβανο διά θαλάσσης

Οι Τούρκοι που ζήτησαν να εγκαταλείψουν τον Λίβανο θα απομακρυνθούν την Τετάρτη δια θαλάσσης.

Δύο πλοία του τουρκικού ναυτικού αναμένεται να αναχωρήσουν για τη Βηρυτό την Τρίτη με συνολική χωρητικότητα 2.000 επιβατών, σύμφωνα με δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η διαδικασία εκκένωσης θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, εάν χρειαστεί, πρόσθεσε.

Πολλά κράτη εντείνουν τις προσπάθειές τους να απομακρύνουν τους πολίτες τους από τον Λίβανο κατά τη διάρκεια των εντεινόμενων μαχών μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ.

09:16 Ιράν: Οποιαδήποτε επίθεση στις υποδομές του Ιράν θα έχει αντίποινα

Οποιαδήποτε επίθεση στις υποδομές του Ιράν θα έχει αντίποινα, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αρακτσί, προειδοποιώντας το Ισραήλ ενάντια σε οποιεσδήποτε επιθέσεις στο Ιράν.

09:09 Ο ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης πιέζει για επίθεση στις ενεργειακές υποδομές του Ιράν

Ο ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ δήλωσε ότι απαιτείται ευρεία διεθνής υποστήριξη προτού το Ισραήλ προβεί σε αντίποινα εναντίον του Ιράν για την πυραυλική επίθεση της περασμένης εβδομάδας.

Σε σχόλια που μεταδόθηκαν από το ισραηλινό δημόσιο ραδιόφωνο, είπε ότι οι ΗΠΑ δεν θέλουν οι τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου να αυξηθούν πριν από τις προεδρικές εκλογές, επομένως είναι ενάντια σε μια επίθεση στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Ιράν.

«Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το Ισραήλ έχει τα δικά του συμφέροντα και προοπτικές. Τα άμεσα αντίποινα εναντίον των υποδομών του Ιράν είναι ζωτικής σημασίας μετά από δύο ξεχωριστές ιρανικές επιθέσεις», δήλωσε ο Λαπίντ.

Μέση Ανατολή

Τα σημεία που το Ιράν χτύπησε το Ισραήλ

09:04 Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη: Διαδήλωση στη Νέα Υόρκη – Συλλήψεις διαδηλωτών στην Αίγυπτο

Συνεχίστηκαν οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη χθες Δευτέρα σε μια σειρά από χώρες.

Κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο στην επέτειο του ενός χρόνου έναρξης του πολέμου στη Γάζα έγιναν σε ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αυστραλία, σε χώρες της Ασίας.

Χθες στη Νέα Υόρκη χιλιάδες διαδήλωσαν για αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη.

Στην Αίγυπτο από την άλλη η αστυνομία συνέλαβε ακτιβιστές που προσπάθησαν να διαδηλώσουν.

08:56 «Ανθρώπινα κτήνη» – Η ρητορική που δικαιολογεί και αποδεικνύει τη γενοκτονία

Η δικηγόρος Λάρα Ελμπόρνο λέει ότι οι δηλώσεις που έγιναν δημοσίως από ισραηλινούς αξιωματούχους για τους Παλαιστίνιους στη Γάζα είναι «απαραίτητες για την απόδειξη της πρόθεσης γενοκτονίας» στην υπόθεση ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου.

«Όταν ακούμε αυτούς τους ισραηλινούς ηγέτες να λένε τους Παλαιστίνιους ανθρώπινα κτήνη, να λένε ότι δεν υπάρχουν αμέτοχοι άμαχοι, μπορούμε να καταλάβουμε ότι αυτή είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει τη σφαγή των Παλαιστινίων σε βιομηχανική κλίμακα», δήλωσε η Ελμπόρνο στο Al Jazeera.

Η Παλαιστίνια και Αμερικανή δικηγόρος δήλωσε ότι ανεξάρτητα από το τι λένε οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι, «γνωρίζουμε ήδη ότι πρόκειται για γενοκτονία».

«Το έχουμε δει να διαδραματίζεται κάθε μέρα τον τελευταίο χρόνο», είπε, προσθέτοντας ότι οι Παλαιστίνιοι «έχουν υποστεί αυτή τη διαδικασία απανθρωποποίησης τα τελευταία 76 χρόνια».

08:44 Επιθέσεις σε Βηρυτό, Μπάαλμπεκ και Τύρο

Το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Λιβάνου (NNA) αναφέρει ότι οι ισραηλινές δυνάμεις εξαπέλυσαν αεροπορικές επιθέσεις στη Βηρυτό και σε όλο τον ανατολικό και νότιο Λίβανο σήμερα το πρωί.

Στη Βηρυτό, χτυπήθηκε η περιοχή Ταχιτάτ αλ Γκαντίρ στο νότιο προάστιο Νταχίγιε, ενώ στο ανατολικό Μπάαλμπεκ, ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν κτίρια κατοικιών και άλλες υποδομές, σύμφωνα με το NNA.

Αυτές περιελάμβαναν τις πόλεις Nabi Shayth και Younine στο ανατολικό Μπάαλμπεκ, καθώς και τις πόλεις Flawiye, Bodai, Wadi Umm Ali και τα χωριά Beit Mchik farms και την πόλη Chmistar στα δυτικά τμήματα της περιοχής.

Στο νότο, ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν χωριά και πόλεις στην περιοχή της Τύρου, καθώς και το χωριό Arab Salim στο Nabatieh.

08:35 Αναφορές για επιδρομές στην Νταχίγιε της Βηρυτού

Υπάρχουν αναφορές για νέες επιδρομές μη επανδρωμένων αεροσκαφών που εξαπέλυσε το Ισραήλ με στόχο το νότιο προάστιο της Βηρυτού Νταχίγιε.

Υπήρξε ένα μπαράζ ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι Ισραηλινοί είπαν ότι στόχευαν έναν διοικητή της Χεζμπολάχ.

Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την Νταχίγιε, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που έμειναν επειδή δεν έχουν τους πόρους για να μπορέσουν να μετακινηθούν.

Στο νότιο Λίβανο, περίπου 130 πόλεις και χωριά έχουν διαταχθεί να εκκενωθούν από τον ισραηλινό στρατό. Αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους γιατί αναρωτιέται ποιος είναι ο ορισμός της «περιορισμένης» χερσαίας επίθεσης του Ισραήλ.

08:24 Οι ΗΠΑ έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για συμφωνία εκεχειρίας Ισραήλ – Χεζμπολάχ

Οι ΗΠΑ δεν προσπαθούν επί του παρόντος να αναβιώσουν μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ, σύμφωνα με δύο Αμερικανούς αξιωματούχους που μίλησαν στο CNN.

«Δεν θα μπορούσαμε να τους σταματήσουμε από το να αναλάβουν δράση, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε το πώς θα μοιάζει», δήλωσε στο CNN ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος.

08:16 Σύνοψη των τελευταίων εξελίξεων

  • Τουλάχιστον 12 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε δύο επιθέσεις στον κεντρικό καταυλισμό Μπουρέιτζ και άλλος ένας σκοτώθηκε κοντά στη νότια πόλη Ράφα.
  • Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε περισσότερους πυραύλους εναντίον ισραηλινών στρατιωτικών θέσεων στο βόρειο Ισραήλ, αφού εκτόξευσε πέντε πυραύλους σε βάση στο κέντρο του Τελ Αβίβ. Δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.
  • Το Ισραήλ ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον διοικητή του αρχηγείου της Χεζμπολάχ, Σουχάιλ Χουσεΐν Χουσεΐνι, σε επίθεση στη Βηρυτό τη Δευτέρα.
  • Εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς δήλωσε ότι η τύχη των υπόλοιπων αιχμαλώτων βρίσκεται στα χέρια του Ισραήλ και δήλωσε ότι κρατούνται σε ασφαλές μέρος για ανταλλαγή αιχμαλώτων.
  • Το Ιράν διέψευσε τα περί έκρηξης κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν

08:07 Σειρήνες ρουκετών ηχούν σε πόλεις της Γαλιλαίας, κοντά στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ

Σειρήνες ηχούν σε πολλές κοινότητες κοντά στα βόρεια σύνορα και στην περιοχή της Γαλιλαίας, προειδοποιώντας για επερχόμενα πυρά ρουκετών.

08:00  Η Χεζμπολάχ λέει ότι πραγματοποίησε τρεις ακόμη επιθέσεις σε ισραηλινές θέσεις

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε ρουκέτες και πυραύλους εναντίον θέσεων του ισραηλινού πυροβολικού στο Ντισόν και στο Ντάλτον στο βόρειο Ισραήλ.

Η οργάνωση ισχυρίστηκε επίσης ότι επιτέθηκε με πυραύλους εναντίον ισραηλινών στρατευμάτων στην περιοχή του Γιαρούν, ενός λιβανέζικου χωριού κατά μήκος των συνόρων με το Ισραήλ.

Νωρίτερα,  ανταποκριτής του Al Jazeera ανέφερε ότι εκτοξεύθηκαν ρουκέτες από το νότιο Λίβανο προς ισραηλινές τοποθεσίες στην Άνω Γαλιλαία. Δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

07:55 Το Ισραήλ λέει ότι σκότωσε ανώτερο διοικητή της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι εξουδετέρωσε τον Suhail Hussein Husseini, διοικητή του αρχηγείου της Χεζμπολάχ, σε επίθεση στη Βηρυτό τη Δευτέρα.

Είπε ότι ο Husseini ήταν υπεύθυνος για τη μεταφορά όπλων από το Ιράν και τη διανομή των όπλων στις διάφορες μονάδες της Χεζμπολάχ.

Ο Χουσεϊνί συμμετείχε επίσης «στον προϋπολογισμό και τη λογική διαχείριση των πιο ευαίσθητων σχεδίων της οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένου του επιχειρησιακού σχεδίου για τον πόλεμο», προστίθεται. Δεν υπήρξε άμεσο σχόλιο από τη Χεζμπολάχ.

07:49  Υπό ισραηλινή κράτηση 108 δημοσιογράφοι από την έναρξη του πολέμου

Παλαιστινιακή ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρει ότι οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν συλλάβει συνολικά 108 δημοσιογράφους από τη Γάζα και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη από την έναρξη του πολέμου πριν από ένα χρόνο.

Η Ένωση Υποστήριξης Κρατουμένων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία είναι επίσης γνωστή ως Addameer, δήλωσε ότι τουλάχιστον 58 δημοσιογράφοι παραμένουν υπό ισραηλινή κράτηση, συμπεριλαμβανομένων έξι γυναικών δημοσιογράφων και 22 δημοσιογράφων από τη Γάζα των οποίων η ταυτότητα έχει επιβεβαιωθεί.

Η Addameer ανέφερε ότι τουλάχιστον 16 εξ αυτών τελούν υπό διοικητική κράτηση.

07:44 Η Κίνα θα διαθέσει ιατρική βοήθεια στον Λίβανο

Η Κίνα θα διαθέσει ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης στο Λίβανο ανακοίνωσε σήμερα, η Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας της Κίνας (CIDCA), καθώς κλιμακώνεται η πολεμική ένταση μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ.

Ο Λι Μινγκ εκπρόσωπος Τύπου της CIDCA ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του ότι καθώς η πολεμική διαμάχη κλιμακώθηκε πρόσφατα και οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί “έχουν πλήξει αρκετές περιοχές στο Λίβανο, προκαλώντας μεγάλο αριθμό απωλειών”.

“Μετά από αίτημα της κυβέρνησης του Λιβάνου, η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε να διαθέσει ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης στο Λίβανο, προκειμένου να βοηθήσει τη χώρα στη χορήγηση της απαραίτητης ιατρικής βοήθειας” ανέφερε η ίδια ανακοίνωση.

07:36 Αρκετές συλλήψεις φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών στη Νέα Υόρκη

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για την πρώτη επέτειο του πολέμου της 7ης Οκτωβρίου στη Γάζα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Χιλιάδες φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές κατέκλυσαν τους δρόμους του Μανχάταν αργά τη νύχτα της Δευτέρας, ζητώντας κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και καλώντας την κυβέρνηση των ΗΠΑ να σταματήσει να στέλνει όπλα στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρκετοί διαδηλωτές συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της πορείας. Βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο έδειξαν επίσης την αστυνομία να απωθεί διαδηλωτές στην Times Square.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, εκατοντάδες φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές πραγματοποίησαν αποχή στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια για να διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο στη Γάζα.

Οι διαδηλωτές διάβασαν επίσης τα ονόματα πάνω από 50.000 Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις από τις 7 Οκτωβρίου 2023, μεταδίδει το Al Jazeera.

Φωτογραφία Reuters

07:30 «Η Χεζμπολάχ εξακολουθεί να είναι ικανή να επιχειρήσει»

Σύμφωνα με το Αl Jazeera, φαίνεται να υπάρχει μια αλλαγή τακτικής της Χεζμπολάχ τις τελευταίες δύο ημέρες. Μόλις χθες, έστειλε έναν αριθμό πυραύλων Fadi 1, οι οποίοι είναι πύραυλοι μεσαίου βεληνεκούς, στην πόλη-λιμάνι της Χάιφα και αυτοί κατάφεραν να περάσουν μέσα από το αμυντικό σύστημα Iron Dome. Υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί. Υπήρξαν επίσης επιθέσεις στην Τιβεριάδα στο βόρειο Ισραήλ. Η Χεζμπολάχ λέει ότι στοχεύει συνεχώς τις στρατιωτικές υποδομές του Ισραήλ, αλλά είναι επίσης ένα σημαντικό μήνυμα από μέρους της. Έχουν υποστεί σημαντικές απώλειες τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μεταξύ άλλων και στο δίκτυο επικοινωνιών τους. Αλλά δείχνουν ότι εξακολουθούν να έχουν ικανότητες και ότι εξακολουθούν να είναι πρόθυμοι να επιχειρήσουν.

07:20 Ένας ισραηλινός στρατιώτης νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε μάχες στη βόρεια Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ένας στρατιώτης σκοτώθηκε σε μάχες στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, ανεβάζοντας σε 350 τον αριθμό των στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά τη χερσαίας επίθεσης στη Λωρίδα.

Πρόκειται για τον επιλοχία Noam Israel Abdu, 20 ετών, του 17ου τάγματος της ταξιαρχίας Bislamach, από την Kadima-Zoran, μεταδίδουν οι Times Of  Israel. Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας αναφέρουν ότι ένας άλλος στρατιώτης τραυματίστηκε σοβαρά στο ίδιο περιστατικό στο οποίο σκοτώθηκε ο Abdu.

Ανεξάρτητα, ένας έφεδρος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια μαχών στο νότιο Λίβανο.

Ο Noam Israel Abdu

07:10  Ρουκέτες της Χεζμπολάχ εναντίον στρατιωτικής βάσης κοντά στο Τελ Αβίβ

Η Χεζμπολάχ του Λιβάνου ανακοίνωσει εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον στρατιωτικής βάσης στην περιοχή Γκλιλότ, κοντά στο Τελ Αβίβ, αφιερώνοντας την επίθεση στη μνήμη του ηγέτη του κινήματος Χασάν Νασράλα, ο οποίος σκοτώθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου σε ισραηλινό πλήγμα.

Στη συγκεκριμένη τοποθεσία βρίσκεται η μεγαλύτερη βάση των υπηρεσιών πληροφοριών των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF), καθώς και το αρχηγείο της Μοσάντ, υπογραμμίζουν οι Times of Israel. Είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης της Χεζμπολάχ τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με ενημέρωση των IDF, εκτοξεύτηκαν πέντε ρουκέτες από τον Λίβανο, ορισμένες αναχαιτίστηκαν και άλλες έπεσαν στο ύπαιθρο χωρίς να προκαλέσουν τραυματισμούς ή σημαντικές υλικές ζημιές.

07:00 Αναφορές για ισχυρές εκρήξεις κοντά σε πυρηνική εγκατάσταση στο Ιράν

Δύο ισχυρές εκρήξεις φέρεται να ακούστηκαν στις πόλεις Ισφαχάν και Σαρ-ε Ρέι γύρω στη 01:20 τοπική ώρα σήμερα, 8/10/2024, κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

Μάρτυρες μοιράστηκαν βίντεο και εικόνες από τις εκρήξεις, πυροδοτώντας αντικρουόμενες εικασίες. Αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφορές για θύματα ή ζημιές, η χρονική στιγμή των εκρήξεων έχει εγείρει ανησυχίες, ειδικά καθώς συμπίπτουν με συνεχιζόμενες στρατιωτικές ασκήσεις στον ιρανικό εναέριο χώρο.


Ο στρατός του Ιράν μιάμιση ώρα αργότερα διέψευσε ότι υπήρξε έκρηξη στην πόλη Ισφαχάν.

«Η αεροπορική βάση του Khatam al-Anbiya αρνείται τις φήμες για έκρηξη στην πόλη Ισφαχάν» αναφέρει η ανακοίνωση των ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. «Οι Σιωνιστές τρομοκράτες είναι καλοί μόνο στο να επιχειρούν σε αδιαμφισβήτητο εναέριο χώρο και να ρίχνουν βόμβες σε γυναίκες και παιδιά».

Σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης και Ιρανούς αξιωματούχους, οι εκρήξεις που ακούστηκαν στο Ισφαχάν προκλήθηκαν από ασκήσεις εκπαίδευσης συστημάτων αεράμυνας των Φρουρών της Επανάστασης.

06:58 Το Ισραήλ συνεχίζει το σφυροκόπημα σε Βηρυτό και Γάζα

Καλημέρα σας. Μαζί θα παρακολουθήσουμε και σήμερα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, όπου το Ισραήλ, συνεχίζει το σφυροκόπημα σε Λίβανο και Γάζα.  Διαβάστε όσα προηγήθηκαν εδώ.

Only in

Ανδρουλάκη – Δούκα και… κεντρώους βάζει στο μικροσκόπιο ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ήδη προσπαθεί να περιορίσει τη φθορά (και τελικά να αποφύγει τη λεγόμενη κατάρα της δεύτερης τετραετίας) δεν θέλει να κινδυνεύσει η διείσδυσή της στον χώρο του Κέντρου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024