Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η στιγμή που άνδρας χαστουκίζει ενός έτους κοριτσάκι μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών του στη Βαρκελώνη

Η στιγμή που άνδρας χαστουκίζει ενός έτους κοριτσάκι μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών του στη Βαρκελώνη

Ο άνδρας είχε επιτεθεί νωρίτερα και σε έναν 60χρονο αφήνοντάς τον με μώλωπες και γρατσουνιές σε σώμα και πρόσωπο, αντίστοιχα. Συνελήφθη μετά τη δημοσίευση του βίντεο με την επίθεση στο παιδί.

Σοκάρουν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σε πάρκο της Βαρκελώνης όπου άνδρας χαστούκισε παιδί ενός έτους μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών του.

Το βίντεο της άγριας επίθεσης, που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, δείχνει αρχικά τον άνδρα να στέκεται και να ουρλιάζει μπροστά στην οικογένεια. Αρχικά προσποιείται ότι χτυπάει το παιδί, σταματώντας το χέρι του μόλις λίγα εκατοστά από το πρόσωπό του, προτού το χτυπήσει κανονικά στο αριστερό του μάγουλο.

Ο πατέρας του παιδιού αρπάζει την κόρη του που έχει αρχίσει να σπαράζει στο κλάμα και απομακρύνονται από τον άνδρα. Ακολουθεί μαζί με το καρότσι και η μητέρα.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη σε έναν πεζόδρομο στον λόφο Montjuic της ισπανικής πόλης, όπου βρίσκονται δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα όπως η Basilica de la Sagrada Familia.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης:

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 31χρονος δράστης της επίθεσης, υπήκοος του Εκουαδόρ, φέρεται να επιτέθηκε σε δύο άλλα άτομα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ένα άλλο από τα φερόμενα θύματά του είναι ένας 60χρονος άνδρας, ο οποίος υπέστη κοψίματα στο πρόσωπο και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη του άνδρα από το βίντεο της επίθεσης στο παιδί αλλά και από περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, με τον 31χρονο να αναμένεται να οδηγηθεί σε δικαστήριο σήμερα, Τρίτη.

Only in

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ – Το κυβερνών ΠΑΣΟΚ πού είναι;

Ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ - για ποικίλους λόγους - υπήρχε και υπάρχει πάντα. Το ερώτημα είναι αν το ενδιαφέρον των πολιτών μπορεί να μεταφραστεί από τα ηγετικά στελέχη σε αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024