Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη μαινόμενη: «Σχολιάζετε σαν τις κότες»

Ιωάννα Τούνη μαινόμενη: «Σχολιάζετε σαν τις κότες»

Η influencer Ιωάννα Τούνη επιτέθηκε σε τηλεοπτικά πάνελ για τα σχόλια τους και η σύρραξη στην πρωινή ζώνη συνεχίζεται.

Με μια ανάρτηση στο TikTok η Ιωάννα Τούνη επιτέθηκε σε τηλεοπτικά πάνελ και παρουσιαστές για τον τρόπο που σχολίασαν την πρόσφατη περιπέτεια της με αεροπορική εταιρεία στο Λονδίνο.

Με αφορμή την περιπέτεια που κατήγγειλε ότι έζησε μαζί με εγκυμονούσα φίλη της στο Λονδίνο, όταν στην πύλη επιβίβασης στο αεροπλάνο δεν τους επετράπη η είσοδος, η Τούνη έκανε μια οργισμένη ανάρτηση ρίχνοντας το γάντι στις πρωινές εκπομπές ενημέρωσης.

«Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα video  που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θέση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα; Ή το κάνετε από τη σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω» λέει η influencer στη viral ανάρτηση της.

«Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανυγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… Όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα. Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ είτε 1200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χ@@στε» λέει η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που δημοσίευσε την Τρίτη (8.10).

@j.touni Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θεση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα???? Ή το κανετε απο την σκατοψυχιά σας for free? Απορία έχω… #fyp #greektv #foryou #viral #ryanair #worstairline ♬ Frolic (Theme from «Curb Your Enthusiasm» TV Show) – Luciano Michelini

Η καταγγελία

Η Τούνη πέρασε το Σαββατοκύριακο με παρέα φίλων της στο Λονδίνο. Σε ανάρτηση της κατήγγειλε ότι όταν έφτασε στο αεροδρόμιο και στην πύλη επιβίβασης δεν επέτρεψαν ούτε στη ίδια ούτε στην εγκυμονούσα φίλη της η επιβίβαση στο αεροπλάνο για την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν επέτρεψαν επίτηδες στην έγκυο κολλητή μου και εμένα να περάσουμε μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες στην πτήση μας, γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ το ότι δεν περιμέναμε όρθιες στην τεράστια ουρά, και ήμασταν καθιστές στα 2 μέτρα από το gate μέχρι να τελειώσει το line! ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ στο μεγαλείο της…» έγραψε στο Tik Tok η Ιωάννα Τούνη.

«Είναι η χειρότερη αεροπορική όπως επισημάναμε πριν, που έχω ταξιδέψει ποτέ. Μην αναφερθούμε πάλι στο ‘λεφτά έχεις, ταξίδεψε με άλλη εταιρεία’. Το βρίσκω αστείο. Ταξιδέψαμε με αυτή γιατί ευνοούσαν οι ώρες και η παρέα επέλεξε αυτή την εταιρεία και φυσικά ακολούθησα (…). Ήταν σοκαριστικό το πώς μπορείς να κάνεις κατάχρηση εξουσίας και πόσο αβοήθητος μπορεί να είναι κάποιος που προσπαθεί να βρει το δίκιο του. Δεν έχει σημασία αν είσαι κάποιος ή δεν είσαι κάποιος. Το θέμα είναι εντελώς ανθρώπινο. Δεν τους ένοιαξε η εγκυμοσύνη, δεν τους ένοιαξε τίποτα» πρόσθεσε.

«Με συγχωρείτε αν δεν σας αρέσουν αυτά, είμαι πολύ συγχυσμένη. Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαίω και έχω φουλ ένταση και νιώθω πολύ αδικημένη…Η κατάχρηση εξουσίας είναι αυτό που με νευριάζει πιο πολύ από την ταλαιπωρία και τα χρήματα που θα ξοδέψω για να φτάσω κάποια στιγμή σπίτι μου…» είπε στο video που δημοσιοποίησε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αντιδράσεις

Μετά το video που επιτίθεται στις τηλεοπτικές εκπομπές υπήρξαν απαντήσεις.

Από τον τηλεοπτικό αέρα του MEGA ο Ανδρέας Μικρούτσικος που συμμετέχει φέτος στην εκπομπή «Buongiorno» σχολίασε:

«Είπε: οι γελοίοι που κάθονται στα πάνελ. Επειδή κάθομαι σε πάνελ και χαίρομαι που κάθομαι στο συγκεκριμένο πάνελ, δεν έχει σημασία που έκανα 30 χρόνια πρωταγωνιστής στην τηλεόραση, αυτό το πράγμα από το στόμα της κυρίας Τούνη είναι εύσημο. Αν ήταν από έναν σοβαρό άνθρωπο, θα προβληματιζόμουν», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι μία influencer, ένα κορίτσι, που ό,τι κι αν συμβαίνει, ανεβάζει στο Instagram τη χαζομάρα της, το καλό της, το ευαίσθητό της, μία σκηνή με το παιδί ή από τη δουλειά της, τα πάντα. Μέσα σε αυτά τα πάντα, ένιωσε και μία αδικία, γιατί δέχθηκε σχόλια. Λίγα άκουσε;», παρατήρησε από την πλευρά της η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά.

«Σε αυτή την εκπομπή εγώ μίλησα για εκείνην, οπότε όλα αυτά με αφορούν. Το ‘πανηγυρτζής’, ‘ανόητοι’, ‘βλάκες’ από αυτό το στόμα… ο Δημήτρης (σ.σ Αλεξάνδρου) θα έπρεπε να ντρέπεται μετά από αυτό να με πάρει, γιατί και την αγάπη μου του έχω δείξει και ξέρει πόσες φορές δεν μίλησα για χάρη του. Αν για να έχω καλές σχέσεις με τον Δημήτρη, πρέπει να έχω άλλες απόψεις και αν ήρθα σε αυτή την ηλικία για να αλλάξω απόψεις για να χαιρετάω τον Δημήτρη, όταν λέει τέτοια ‘τέρατα’ αυτό το ‘τέρας’, ε δεν γίνεται», πρόσθεσε ο Μικρούτσικος.

Στην έναρξη της εκπομπής Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της σχολίασαν το νέο ξέσπασμα της influencer λέγοντας: «Δεν ξέρω αν φωτογράφισε εμάς ή όλα τα πρωινά τηλεοπτικά πάνελ, δεν είδα τις άλλες εκπομπές. Σχολίασε τα πάνελ ότι κάνουν κιτρινισμό» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν ξέρω που ειπώθηκε το συγκεκριμένο ότι είναι πλούσια. Εδώ σε εμάς δεν ειπώθηκε. Αν έχουν ειπωθεί ‘χοντράδες’ την καταλαβαίνω. Καθόμαστε σε ένα πάνελ, είμαστε όλοι γελοίοι; Προφανώς δεν έχει ανάγκη από τη δημοσιότητα, απλώς ενοχλήθηκε από κάποια σχόλια. Θα μπορούσε να μην κάνει αυτό το τσουβάλιασμα, γιατί όντως οι πρωινές πανηγυρτζίδικες εκπομπές της έχουν φερθεί πολύ ωραία και την έχουν στηρίξει».

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση στα επικριτικά σχόλια της Instagrammer. «Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαίωμα, επειδή δεν έχουμε ένα εκατομμύριο followers. Οι influencers είστε σε μια κορυφή δική σας με πύλινα πόδια από κάτω. Δεν είναι κοινωνική καταξίωση τα εκατομμύρια followers που έχετε. Διότι πίσω από αυτό, γενικά μιλάω, δεν κρύβεται απολύτως τίποτα».

Συνεχίζοντας, σχολίασε τους χρήστες των social media λέγοντας: «Η καινούργια τηλεόραση, εσείς οι μοντέρνοι άνθρωποι των social, θέλετε να διώξετε εμάς τους παλιούς για να βρίζετε με τον δικό σας τρόπο χειρότερα, χωρίς παιδεία, χωρίς μόρφωση, χωρίς γνώση, χωρίς να μιλάτε πάνω από 100 λέξεις ελληνικά, να βρίζετε και να απαξιώνετε ανθρώπους; Όχι κύριοι, δεν θέλουμε εσάς, μείνετε στη γωνίτσα σας. Είναι ντροπή!».

Ο πόλεμος των comment, like, swipe συνεχίζεται στις μικρές και μεγάλες οθόνες. Καλή δύναμη σε όλους.

Only in

Αναφορές ότι ο 28χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη είχε προειδοποιηθεί να μην έρθει στη χώρα

Νέα στοιχεία για τη φονική επίθεση εναντίον του 28χρονου από την Αλβανία από τα δύο ξαδέρφια του που συντελέστηκε στην Κυψέλη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024