Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια σήμερα μίλησαν.

Κριός

Λίγο απαισιόδοξο σε βρίσκει η Τετάρτη, Κριέ μου. Είναι πιθανό από σήμερα να αποβάλεις ότι δεν σε εξυπηρετεί πλέον και να ανακαλύψεις νέους τρόπους σκέψης και δράσης.

Στα θετικά: Κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σχέσεων και καταστάσεων.

Στα αρνητικά: Έχει μειωθεί λίγο η αυτοπεποίθησή σου. Επίσης, θεωρείς ότι και οι κοντινοί σου άνθρωποι δε σε καλύπτουν.

Ταύρος

Ταύρε μου, από σήμερα μπαίνεις σε μια φάση αναπροσδιορισμού των αξιών και των ιδανικών σου. Ίσως σήμερα έχεις προβληματισμούς σε σχέση με το αν οι προσπάθειές σου αντικατοπρίζουν την πραγματική σου αξία.

Στα θετικά: Σήμερα αναθεωρείς τις οικονομικές σου στρατηγικές ή αναθεωρείς τη στάση σου ως προς τα υλικά αγαθά.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι ότι η ισορροπία του δούναι και λαβείν στο δεσμό ή τις στενές σου σχέσεις κάπως έχει χαθεί.

Δίδυμος

Δίδυμε, με την έλευση της Τετάρτης χάνεις ένα μέρος της εξωστρέφειάς σου. Από σήμερα νιώθεις την ανάγκη να εστιάσεις στον εαυτό σου και να επαναπροσδιορίσεις τους προσωπικούς σου στόχους και τις προτεραιότητές σου.

Στα θετικά: Εξετάζεις προσεκτικά τι θέλεις από τις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις.

Στα αρνητικά: Καλό θα ήταν να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Τετάρτη σε βρίσκει απασχολημένο με θέματα που αφορούν το παρελθόν. Αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις ενδοσκόπηση κι έτσι ίσως θελήσεις να περάσεις λίγο χρόνο μόνος σου για να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία.

Στα θετικά: Αν υπάρχουν ανεπίλυτα ζητήματα στο ερωτικό σου παρελθόν, τώρα μπορεί να τα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοφία.

Στα αρνητικά: Στα επαγγελματικά σου αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι χρόνο για να προετοιμάσεις το επόμενο βήμα σου και αυτό σου δημιουργεί ένα κάποιο άγχος. Προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο από όσο αντέχει.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, η Τετάρτη φέρνει εσωτερικές σκέψεις για την κοινωνική σου ζωή. Νιώθεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου ποιους θεωρείς πραγματικά φίλους σου και ποιους όχι.

Στα θετικά: Επαναξιολογείς τις επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και τις πολύ προσωπικές σου σχέσεις.

Στα αρνητικά: Παρατηρείς πως μία συνεργασία σου με άλλους δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στις προσδοκίες σου.

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα το κέντρο της προσοχής σου έχει η κοινωνική σου εικόνα. Στα εργασιακά, σκέφτεσαι από την αρχή τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και προχωράς σε αλλαγές.

Στα θετικά: Σκέφτεσαι τη σταθερότητα και τη μακροπρόθεσμη πορεία μιας αισθηματικής σχέσης.

Στα αρνητικά: Κάποια από τα σχέδιά σου θα αναβληθούν ή θα καθυστερήσουν.

Ζυγός

Ζυγέ μου, η ημέρα σήμερα σε φέρνει αντιμέτωπο με τον εαυτό σου. Νιώθεις την ανάγκη να να αναθεωρήσεις τις πεποιθήσεις σου, τις ανάγκες σου και τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο.

Στα θετικά: Επανεξετάζεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και θα σου βγει σε καλό.

Στα αρνητικά: Εξετάζεις και τις ερωτικές σου επιλογές σου επιλογές αυτήν την περίοδο και ίσως καταλάβεις ότι η σχέση που συντηρείς δεν καλύπτει τα θέλω σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Τετάρτη σε βρίσκει σε διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης σε σχέση με ζητήματα που αφορούν κοντινά σου πρόσωπα, αλλά και τα οικονομικά σου.

Στα θετικά: Θέτεις νέες βάσεις σε ό,τι αφορά τα κοινά οικονομικά σου.

Στα αρνητικά:  Μην πάρεις ακόμη κάποια οριστική απόφαση, δώσε χρόνο στις καταστάσεις.

Τοξότης

Τοξότη, η Τετάρτη σε βρίσκει κάπως αναποφάσιστο. Σήμερα η μέρα σε καλεί να επανεξετάσεις τις συνεργασίες και τις προσωπικές σου σχέσεις.

Στα θετικά: Δεν αποκλείεται κάποιο άτομο από το παρελθόν να σε προσεγγίσει, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα σκεφτείς τους λόγους για τους οποίους ανήκει στο παρελθόν με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην τώρα ζωή σου.

Στα αρνητικά: Δεν είναι καλή μέρα για να πάρεις οριστικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα αναμένεται να νιώσεις την ανάγκη να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου και την ευεξία σου.  Επαναφέρεις παλιές καλές συνήθειες, όπως διατροφή και γυμναστική.

Στα θετικά: Η επανασύνδεση με ένα συνεργάτη από το παρελθόν μπορεί να σου ανεβάσει τη διάθεση.

Στα αρνητικά: Καλό θα ήταν να κάνεις κάποιες αλλαγές έτσι ώστε να βρεις ισορροπία μεταξύ του χρόνου που αφιερώνεις στη δουλειά σου και αυτού που αφιερώνεις στα δικά σου άτομα.

Υδροχόος

Η Τετάρτη σου φέρνει μια αίσθηση ανανέωσης και δημιουργικότητας, καλέ μου Υδροχόε. Αν είσαι γονιός, ακόμη κι αν μάλωσες με τα παιδιά σου, οι σχέσεις σας σήμερα μπορούν να αποκατασταθούν.

Στα θετικά: Εκφράζεις το ρομαντισμό και την αγάπη σου και τα παίρνεις πίσω

Στα αρνητικά: Ενδεχομένως να παρατηρήσεις ένα μπλοκάρισμα στα επαγγελματικά σου.

Ιχθύς

Αγαπημένε Ιχθύ, η Τετάρτη σε καλεί να στραφείς προς την οικογένεια και το σπίτι σου. Αν είσαι μόνος, ίσως μέσα στην ημέρα να αναρωτηθείς τι είδους σταθερότητα αναζητάς σε μια μελλοντική σχέση.

Στα θετικά: Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προσπαθήσεις να ενισχύσεις το συναισθηματικό δέσιμο με τους αγαπημένους σου.

Στα αρνητικά: Εκτιμάται να χρειαστεί να επανεξετάσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια για να τα αντιμετωπίσεις πιο ρεαλιστικά.