Ένα μεγάλο closing party και μια ανεπανάληπτη βραδιά έρχεται στο Θέατρο Άλσος το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 19:00 με την κορυφαία pop star Ελένη Φουρέιρα Live! Μαζί της ο FY.

Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα στο NOX στο πλάι του Αντώνη Ρέμου και μετά από τις καλοκαιρινές της συναυλίες ανά την Ελλάδα η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους το Σάββατο 12 Οκτωβρίου για το πιο μεγάλο closing party του καλοκαιριού!

Η Ελένη Φουρέιρα αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες και performer. Με το εκπληκτικό της ταπεραμέντο, τη δυνατή της σκηνική παρουσία και τις μεγάλες χορευτικές της επιτυχίες που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει έρχεται να ξεσηκώσει το φανατικό κοινό σε μια ξεχωριστή βραδιά!

Χρήσιμες πληροφορίες

Η προσέλευση είναι απαραίτητη τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης

Σε περίπτωση προσέλευσης του θεατή μετά το πέρας 30 λεπτών απο την έναρξη της παράστασης ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα, εφόσον επιτρέψει την είσοδο στον κάτοχο του εισιτηρίου, να τον οδηγήσει σε διαφορετική θέση από την αναγραφόμενη.

Για την ασφάλεια του κοινού και την γρήγορη εξυπηρέτησή του θα υπάρχουν 2 είσοδοι και 4 έξοδοι

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Απαγορεύεται η κατανάλωση αγαθών εκτός τιμοκαταλόγου του θέατρου Άλσους. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Πότε: Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 19:00 | Ώρα προσέλευσης: 18:00
Τοποθεσία: Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Προπώλησηtickets.in.gr