Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τρία ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν τις αποφάσεις τους το επόμενο διάστημα

Τρία ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν τις αποφάσεις τους το επόμενο διάστημα

Ο Δίας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στους Δίδυμους και έρχονται τα πάνω - κάτω στα ζώδια.

Ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς μόλις ξεκινά, και αφορά τον Δία. Από τον περασμένο Μάιο, ο σημαντικός αυτός πλανήτης βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του. Είναι μια πολύ καθοριστική περίοδος για πολλά ζώδια και σε γενικές γραμμές θετική.

Ωστόσο θα χρειαστεί να ρίξουμε ρυθμούς και να σκεφτούμε πολύ καλά τα επόμενα βήματα που θα επιχειρήσουμε, προκειμένου να εκπληρώσουμε καλύτερα τις προσωπικές μας επιθυμίες. Τώρα με τον ανάδρομο Δία είναι η ευκαιρία μας να ελέγξουμε τον εαυτό μας και τις παρορμήσεις μας και να χρησιμοποιούμε τη διασκέδαση και την επικοινωνία με θετικό τρόπο.

Όλα αποκτούν περισσότερο νόημα και στοχεύουμε σε πιο συνειδητές επιλογές.

Ας δούμε τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο αυτό το διάστημα, αλλά και πώς θα τους επηρεάσει ο ανάδρομος Δίας:

Δίδυμοι

Από τον Μάϊο έχει ανοίξει μια νέα φάση στη ζωή σας και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάστηκαν. Οι περισσότεροι από εσάς αποφασίσατε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και να φτάσατε πιο κοντά σε ένα όνειρο ή σχέδιο. Τώρα όμως που ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, μπαίνει ένα φρένο και είναι σημαντικό να σκεφτείτε καλύτερα τα επόμενα βήματά σας. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία θα πρέπει να δείξετε περισσότερη ταπεινοφροσύνη, να μειώσετε την αλαζονεία σας και να ασκήσετε την αυτοκριτική σας. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο σας θα αποτελέσει το κατάλληλο διάστημα για να οραματιστείτε τους στόχους σας, να σκεφτείτε τι θα σας έκανε ευτυχισμένους αλλά και για να λάβετε σημαντικά μαθήματα ζωής.

Παρθένοι

Ο τομέας της καριέρας, των στόχων, αλλά και του γάμου θα επηρεαστεί άμεσα τους επόμενους μήνες και θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις στενές σας σχέσεις και να συνειδητοποιήσετε αν σας εκφράζουν. Μπορεί να μην είναι ένα καλό διάστημα για να πάρετε οριστικές αποφάσεις – όπως για διάφορα ζώδια, αλλά μπορείτε να τις προετοιμάσετε έχοντας κατά νου όλα όσα επιθυμείτε βαθιά. Για την ώρα είναι σημαντικό να πάρετε τον χρόνο σας, να ρίξετε λίγο τους τόνους και να εστιάσετε στους παραπάνω τομείς. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, ιδιαίτερα αν αφορούν στο μέλλον της καριέρας σας, γι’ αυτό αν δεχτείτε κάποια επαγγελματική πρόταση μην απαντήσετε αμέσως θετικά ή αρνητικά, σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα.

Τοξότες

Φυσικά οι Τοξότες δεν γίνεται να μην επηρεαστείτε από την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας. Το ζώδιο των Διδύμων είναι φιλικό για εσάς (σε αντίθεση με άλλα ζώδια) και αυτό το διάστημα έχει περισσότερο αέρα από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές ατόμων από το ερωτικό σας παρελθόν ή να μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε τις σοβαρές σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Και ο επαγγελματικός σας τομέας επηρεάζεται, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση από παλιά, γνώριμα επαγγελματικά περιβάλλοντα. Είναι ακόμη μια περίοδος αναθεώρησης, γι’ αυτό αν δείτε πως μια σχέση, μια συνεργασία, ή μια φιλία «δεν τραβάει», δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να βάλετε ένα τέλος.

* Πηγή: Grace

Only in

Αναφορές ότι ο 28χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη είχε προειδοποιηθεί να μην έρθει στη χώρα

Νέα στοιχεία για τη φονική επίθεση εναντίον του 28χρονου από την Αλβανία από τα δύο ξαδέρφια του που συντελέστηκε στην Κυψέλη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024