Πρόσφατα η Huawei πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη εκδήλωση για την παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων στη Βαρκελώνη, παρουσιάζοντας τα τελευταία προϊόντα αιχμής της με θέμα «Fashion Forward».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν διάφορα ξεχωριστά wearables, συμπεριλαμβανομένων των Huawei Watch GT 5 Series, Huawei Watch D2 και Huawei Watch Ultimate Green.

Επιπλέον, ο τεχνολογικός γίγαντας παρουσίασε δύο προηγμένα tablet – το Huawei MatePad Pro 12.2» και το Huawei MatePad 12 X – σχεδιασμένα για να ενισχύουν την παραγωγικότητα και να παρέχουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.

Παράλληλα με τα νέα λανσαρίσματα, η Huawei παρουσίασε επίσης την υπηρεσία HUAWEI Care+, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών που μπορεί να αγοραστεί με αυτές τις νέες συσκευές, εξασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία για τους καταναλωτές.

Εως την κυκλοφορία στην Ελλάδα των νέων smartwatch και tablet του τεχνολογικού κολοσσού σας παρουσιάζουμε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή η εταιρεία.

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium 46mm

Huawei Watch GT 4 46mm Stainless Steel 

Το HUAWEI WATCH GT 4 είναι ένα εξελιγμένο smartwatch που συνδυάζει στυλ, υψηλή απόδοση και προηγμένες λειτουργίες για την παρακολούθηση της υγείας.

Με τον ανάλαφρο σχεδιασμό του και την κατά 13% υψηλότερη αναλογία οθόνης προς το σώμα, που περιβάλλεται από ένα λεπτό πλαίσιο, αυτό το ρολόι έχει την τέλεια εφαρμογή και πανέμορφη όψη.

Η νέα Stay Fit εφαρμογή που υποστηρίζεται από το HUAWEI TruSeen™ 5.5+ σας βοηθάει να παρακολουθείτε με μία ματιά πόσες θερμίδες καταναλώνετε, με αναβαθμισμένες μετρήσεις όπως η πρόσληψη θερμίδων σε πραγματικό χρόνο, ενεργές θερμίδες, θερμίδες ανάπαυσης και θερμιδικό έλλειμα.

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο Μαύρο

Το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι το Smartwatch που προσφέρει μία πραγματικά κορυφαία εμπειρία χρήσης! Καταρχάς, εντυπωσιάζει με τον premium σχεδιασμό του, με πλαίσιο από τιτάνιο, γυαλί οθόνης από ζαφείρι για ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται με φθορο-ελαστομερές λουράκι.

Παράλληλα, το περιστροφικό κουμπί θα σε διευκολύνει αφάνταστα στη διαχείριση των λειτουργιών του, όπως για παράδειγμα να κάνεις ζουμ σε μία εφαρμογή ή να ρυθμίσεις την ώρα.

Huawei Watch GT 4 41mm Stainless Steel 

Το HUAWEI WATCH GT 4, με ολοκαίνουργιο οκταγωνικό σχέδιο και floating pearl σχέδιο, μεγαλύτερη οθόνη AMOLED, είναι κατάλληλο για τις περισσότερες περιπτώσεις. Υποστήριξη προσαρμογής προσόψεων ρολογιού, δραστηριότητα rings 2.0 και νέα εφαρμογή Stay Fit, μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τα δεδομένα προπόνησης.

Με τον αλγόριθμο HUAWEI TruSeen 5.5+, προσφέρει πιο ακριβή παρακολούθηση για τον καρδιακό ρυθμό, το SPO2, τον ύπνο, το άγχος κ.λπ. Με διάρκεια μπαταρίας έως και 2 εβδομάδες.

Smartwatch Huawei Watch GT 3 SE 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο Wilderness Green
Το Huawei Watch GT3 SE διαθέτει εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 14 μέρες, λεπτό και άνετο στυλ και πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης.
Για να διευκολύνει την καθημερινότητά σας, υποστηρίζει λειτουργίες όπως σύνδεση Bluetooth, παρακολούθηση ύπνου TruSleepTM 3.0, παρακολούθηση καρδιακού παλμού TruSeen 5.0+, μέτρηση βημάτων, κατανάλωση θερμίδων, παρακολούθηση πίεσης αίματος και του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα. Απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που αναζητούν ένα εξελιγμένο smartwatch με πολλαπλές λειτουργίες και προηγμένη τεχνολογία παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης.
Smartwatch Huawei Watch GT 3 46mm Active Black
Σχεδιασμένο για να αναβαθμίσετε τον εαυτό σας και να γίνετε πιο ενεργός, πιο υγιής και να είστε συνεχώς σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

Αν περιστρέψετε την κορώνα που βρίσκεται στο πλάι του Huawei Watch GT 3 46mm Active Black, τότε πραγματοποιεί μεγέθυνση ή σμίκρυνση στις εφαρμογές που εμφανίζονται στην οθόνη του ρολογιού. Μέσω αυτού του εξαρτήματος, έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίζετε την ένταση, όπως και την ώρα αφύπνισης, ακόμη και όταν τα χέρια σας είναι βρεγμένα. Έτσι, θα χρησιμοποιείτε το smartwatch με άνεση και ευκολία.

Huawei Watch Ultimate 48.5mm Voyage Blue
Το Huawei Watch Ultimate είναι φτιαγμένο για τους πιο απαιτητικούς χρήστες που εκτιμούν τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής. Η πλούσια λειτουργικότητα και η διαχρονική του κομψότητα, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα παρακολούθησης της υγείας και της δραστηριότητας, θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.
Με νέα σχεδιαστική γλώσσα, οθόνη 1,5″ LTPO Amoled, αντοχή στο νερό σε βάθος 100m, ως και 14 ημέρες διάρκεια μπαταρίας και έγκυρη διαχείριση υγείας, είναι απλά το καλύτερο smartwatch από την Huawei.
Huawei Watch Ultimate 48.5mm Expedition Black
To Huawei Watch Ultimate κατασκευάστηκε για να σας συνοδεύει σε όλες σας τις περιπέτειες. Το σώμα του από Liquidmetal και ζιρκόνιο, είναι ισχυρότερο και πιο ανθεκτικό στην φθορά και τη διάβρωση, ενώ η ευκρινής οθόνη Amoled LTPO 1.5″ σας παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Διαθέτει ιατρικού επιπέδου ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέτρηση των καρδιακών παλμών, SpO2, του στρες, του ύπνου και των βημάτων, επίσης έχει πλήρη αδιαβροχοποίηση για καταδύσεις έως 100 μέτρα και GPS διπλής ζώνης.

Tablet Huawei MatePad SE 11″ με Wi-Fi / 6GB / 128GB Space Gray EU

Το Huawei MatePad SE 11″ είναι ένα κομψό και λειτουργικό tablet που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Με οθόνη 11 ιντσών, είναι ιδανικό για περιήγηση στο διαδίκτυο, παρακολούθηση βίντεο και εργασία. Διαθέτει 6GB RAM και 128GB εσωτερική μνήμη, προσφέροντας άνετο αποθηκευτικό χώρο και ομαλή λειτουργία ακόμα και με πολλές εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα.

Το tablet υποστηρίζει συνδεσιμότητα Wi-Fi και έχει χώρο αποθήκευσης που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD. Η κομψή απόχρωση Space Gray προσδίδει μοντέρνο και διακριτικό στυλ, ενώ το λειτουργικό σύστημα βασίζεται στο EMUI, προσφέροντας πλήρη πρόσβαση στις βασικές εφαρμογές και δυνατότητες. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, είτε για ψυχαγωγία είτε για εργασία.

Tablet Huawei MatePad 10.4″ με WiFi 128GB Midnight Grey

Θα το αγαπήσετε με το πρώτο άγγιγμα Με εκλεπτυσμένα premium χαρακτηριστικά και εξαιρετική ματ επίστρωση, προσφέρει μοναδική εμπειρία στα χέρια σας. Μεγαλύτερη Οθόνη Η οθόνη FullView 10.4 ιντσών προσφέρει ζωντανά χρώματα και αντιθέσεις ενώ οι στεφάνες της έχουν πάχος 7.9 mm. Μοναδική Εμπειρία Ανάγνωσης.

Με τη νέα λειτουργία eBook, προσαρμόζει έξυπνα την αντίθεση και τη φωτεινότητα. Επιπλέον το Huawei MatePad φροντίζει τα μάτια σας μειώνοντας το μπλε φως, καθώς διαθέτει οθόνη με πιστοποίηση TÜV Rheinland. Φέρνοντας ζωντανές αλληλεπιδράσεις σε εσάς. Το προηγμένο σύστημα 4 μικροφώνων με λειτουργία μείωσης θορύβου σας εξασφαλίζει ομαλές συνομιλίες.

Tablet Huawei MatePad T8 8″ WiFi 32GB Deepsea Blue

Ένα tablet για όλη την οικογένεια με λεπτό κι ελαφρύ σχεδιασμό. Το μεταλλικό σώμα με καμπυλωτές άκρες δίνει στο Huawei MatePad T8 ένα ιδαίτερο design. Με βάρος μόλις 310 g μπορείς εύκολα να το βάλετε στην τσάντα ή να το μεταφέρετε με ένα μόνο χέρι για να δείτε τα αγαπημένα σου videos ή να μελετήσεις.

Ό,τι και να ψάχνετε πάντως θα το βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και τα προϊόντας σας θα φτάσουν άμεσα και γρήγορα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.