Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανεβάζει στροφές ο Τσίπρας – Εκδήλωση του Ινστιτούτου για την οικονομία

Ανεβάζει στροφές ο Τσίπρας – Εκδήλωση του Ινστιτούτου για την οικονομία

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Εκδήλωση για την ακρίβεια και την οικονομία στις 22 Οκτωβρίου διοργανώνει το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα εν μέσω βαθιάς αναταραχής στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα βρεθεί η οικονομία και το φλέγον ζήτημα της ακρίβειας.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία είναι πολλές επισημαίνουν στελέχη του Ινστιτούτου του πρώην πρωθυπουργού και οι λύσεις αναπόφευκτα έχουν και πολιτική χροιά εν μέσω ανακατατάξεων στα κόμματα εξουσίας

Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται για μια ακόμη φορά στις παρουσίες της ημερίδας του Ινστιτούτου και αν όπως όλα δείχνουν επαναληφθεί το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πρώτο συνέδριο που διοργανώθηκε τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον προοδευτικό χώρο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας

Η εκδήλωση θα είναι χωρισμένη σε θεματικές συζητήσεις κατά τις οποίες θα πάρουν το λόγο οικονομολόγοι, πολιτικοί και ειδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα κλείσει με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία είναι πολλές επισημαίνουν στελέχη του Ινστιτούτου του πρώην πρωθυπουργού και οι λύσεις αναπόφευκτα έχουν και πολιτική χροιά εν μέσω ανακατατάξεων στα κόμματα εξουσίας.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε ένα νέο περιβάλλον με το ΠΑΣΟΚ να έχει εκλέξει νέα ηγεσία και το στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ορατό το ενδεχόμενο να έχει διαγραφεί ή αποκλειστεί ο κ. Κασσελάκης από υποψήφιος πρόεδρος με βάση τις προθέσεις της φρουράς Τσίπρα και την ομάδας των 100.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν φαίνεται πάντως διατεθειμένος να μείνει με κλειστό το στόμα καθώς ήδη από την τελευταία του εμφάνιση στο αμφιθέατρο του Αθήνα 984 και στην εκδήλωσης για τη βράβευσή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε μύδρους κατά του διαδόχου του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για την εν γένει συμπεριφορά του και πολιτική του τοποθέτηση.

Only in

Τσε Γκεβάρα: Ένας σύγχρονος Εσταυρωμένος

Τα βέλη του μετάλλαξε σε εικόνα και το χαμόγελό του σε κατηγορώ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024