Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αστέρα Τρίπολης: Συμφώνησε με τον Σάββα Παντελίδη

Αστέρα Τρίπολης: Συμφώνησε με τον Σάββα Παντελίδη

Ο Σάββας Παντελίδης θα είναι ο διάδοχος του Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, επιστρέφοντας στην ομάδα μετά από σχεδόν έξι χρόνια.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Αστέρας Τρίπολης βγήκε ξανά στην αγορά για προπονητή, αφού η συνεργασία με τον Κλοντ Μακελελέ έληξε άδοξα.

Ακούστηκαν αρκετά ονόματα για τον πάγκο των Αρκάδων, ωστόσο η λύση που προκρίθηκε αφορά σε ένα όνομα που έχει περάσει και στο παρελθόν από την ομάδα. Ο λόγος για τον Σάββα Παντελίδη που συμφώνησε με τη διοίκηση του Αστέρα, στον οποίο ήταν προπονητής και τη σεζόν 2017-18.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα έχουν βρει και το μόνο που απομένει για να πιάσει δουλειά ο Έλληνας τεχνικός είναι η επίσημη ανακοίνωση. Ο 59χρονος προπονητής έχει περάσει μεταξύ άλλων από Λαμία, ΑΕ Λεμεσού, Ατρόμητο, Άρη, Ηρακλή, Λεβαδειακό και έχει μακρά εμπειρία στους πάγκους. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τζίμας: «Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει την πρόκριση»

Νωρίτερα ο Αστέρας Τρίπολης αν και δυσκολεύτηκε στην Καβάλα, τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Τζίμα στο 115′ και μαζί την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «χρυσός» σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης, Παναγιώτης Τζίμας, μιλώντας για το γκολ που σημείωσε ανέφερε: «Σίγουρα ξέραμε πως από την αρχή θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Η Καβάλα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που παίζει στην Super League 2. Μπήκαμε δυναμικά από το πρώτο λεπτό, χωρίς να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, ήμουν τυχερός που βρέθηκε σε αυτή την θέση και έβαλα το γκολ. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου, να πάρει τη νίκη και την πρόκριση».

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Αστέρας στον θεσμό του Κυπέλλου: «Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε».

Only in

Αναφορές ότι ο 28χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη είχε προειδοποιηθεί να μην έρθει στη χώρα

Νέα στοιχεία για τη φονική επίθεση εναντίον του 28χρονου από την Αλβανία από τα δύο ξαδέρφια του που συντελέστηκε στην Κυψέλη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024