Ο Άρης προχώρησε στην καλύτερη του «μεταγραφή», ίσως, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Λορέν Μορόν, για την επέκταση της συνεργασίας τους έως και τον Ιούνιο του 2027.

Στο νέο τριετές συμβόλαιο που θα υπογράψει τις επόμενες μέρες ο Ισπανός επιθετικός – που θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, καθώς οι συνολικές αποδοχές του θα ξεπεράσουν, μαζί με τα μπόνους, τα τρία εκατομμύρια ευρώ – θα συμπεριλαμβάνεται, και ρήτρα αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, αν κάποια ομάδα θα θελήσει να αποκτήσει τον Ισπανό επιθετικό Λορέν Μορόν, θα πρέπει να καταβάλλει στην ΠΑΕ Άρης το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό το ποσό συμφωνήθηκε στις επαφές που είχαν οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων με τον εκπρόσωπο του Ισπανού επιθετικού.

Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη οι εκπρόσωποι του Λορέν Μορόν, προκειμένου να έχουν τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη και ο παίκτης να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του.

Τα νούμερα του Λορέν Μορόν

Ο Λορέν Μορόν φέτος έχει αγωνιστεί και στα επτά ματς που έχει δώσει στο πρωταθλήμα ο Άρης, έχοντας 6 γκολ στο ενεργητικό του. Συνολικά με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει 52 παιχνίδια, με απολογισμό 27 γκολ και 4 ασίστ σε 4.000 λεπτά. Στην καριέρα του έχει 283 παιχνίδια σε επίπεδο συλλόγων, με 92 γκολ και 12 ασίστ απολογισμό.