Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα είναι από σήμερα ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ και το πρωί βρέθηκε στα Σπάτα όπου μίλησε στους παίκτες δίνοντας το στίγμα του. Ο Καταλανός ευχαρίστησε άπαντες για το καλωσόρισμα και μεταξύ άλλων τόνισε πως στόχος του είναι να τους βοηθήσει όλους και να έχουν μία καλή συνεργασία.

Όσα είπε ο Ριμπάλτα:

«Ευχαριστώ όλους σας για το πολύ όμορφο καλωσόρισμα. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω όλους. Κάνουμε μία νέα αρχή. Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι οτιδήποτε πρόβλημα έχετε, απορία ή ζήτημα που σας αφορά, να έρχεστε αμέσως να μου το λέτε. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν θα πούμε πολλά λόγια τώρα, θα γίνουν συναντήσεις με όλους σας κατ’ ιδίαν για να γνωριστούμε καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι», είπε στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης ο Χαβιέρ Ριμπάλτα.

Από πλευράς του ο Μάριος Ηλιόπουλος είπε: «Είναι μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ σήμερα. Έχουμε μαζί μας έναν σημαντικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου που ξέρει τη δουλειά. Να τον βοηθήσουμε όλοι μας, να έχει καλό έργο για την ΑΕΚ μας» ενώ ο Αλμέιδα είπε: «Καλωσορίζουμε τον Χαβιέρ στην ΑΕΚ. Είναι σημαντικό για όλους μας και το κλαμπ να έρχονται τέτοιοι άνθρωποι να μας βοηθούν. Όλοι που είμαστε πίσω από τους παίκτες, είμαι εδώ για να σας βοηθήσουμε».