Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αγγλία η αποστολή της Εθνικής – Πότε θα προπονηθεί στο Γουέμπλεϊ

Στην Αγγλία η αποστολή της Εθνικής – Πότε θα προπονηθεί στο Γουέμπλεϊ

Στο Λονδίνο βρίσκεται η αποστολή της εθνικής ομάδας, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στο μεγάλο παιχνίδι που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ.

Έφτασε στο Λονδίνο η Εθνική μας ομάδα, όπου αύριο (10/10) θα δώσει ένα τεράστιο παιχνίδι απέναντι στους Άγγλους στο Γουέμπλεϊ για το Nations League.

Η γαλανόλευκη θα αγωνιστεί κόντρα στα «τρία λιοντάρια», διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα, που θα αλλάξει τα δεδομένα στον όμιλο του Nations League.

Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Φώτη Ιωαννίδη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του έφτασαν ευδιάθετοι στο «Ελ. Βενιζέλος» για το ταξίδι προς το αεροδρόμιο του Λούτον.

Κανένα πρόβλημα και κατά την διάρκεια της πτήσης με τους διεθνείς να πηγαίνουν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση καθώς το απόγευμα, στις 19:30 ώρα Αγγλίας (21:30 ώρα Ελλάδας), θα προπονηθούν στο Γουέμπλεϊ, ενώ ο Γιοβάνοβιτς λίγο νωρίτερα (18:45 τοπική ώρα, 20:45 Ελλάδας) θα μιλήσει στους δημοσιογράφους εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

«Τρέλα» και για τους Άγγλους: Sold out το ματς της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ

Τα περίπου 4.000 εισιτήρια που είχε λάβει η ΕΠΟ από την αγγλική FA εξαντλήθηκαν, ενώ οι φίλοι των «Τριών Λιονταριών» φρόντισαν να «εξαφανίσουν» και τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί sold out στο Γουέμπλεϊ.

Κατά συνέπεια, η ατμόσφαιρα στο μεγαλοπρεπές γήπεδο του Λονδίνου αναμένεται μοναδική και θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές των δύο «απόλυτων» πρωτοπόρων του 2ου ομίλου στη League B. Στη σχετική ανακοίνωση προέβη η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας (FA), με την ακόλουθη ανάρτηση στο Χ:

«Όλες οι θέσεις για τον αυριανό αγώνα #NationsLeague με την Ελλάδα έχουν πλέον εξαντληθεί. Ευχαριστούμε για την φανταστική υποστήριξή σας!».

Only in

Αναφορές ότι ο 28χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη είχε προειδοποιηθεί να μην έρθει στη χώρα

Νέα στοιχεία για τη φονική επίθεση εναντίον του 28χρονου από την Αλβανία από τα δύο ξαδέρφια του που συντελέστηκε στην Κυψέλη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024