Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τζορτζ Μπάλντοκ: Νεκρός ο παίκτης του Παναθηναϊκού – Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Νεκρός ο παίκτης του Παναθηναϊκού – Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, άσος του Παναθηναϊκού και της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου βρέθηκε πριν από λίγη ώρα νεκρός. Ήταν μόλις 31 ετών

Απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, άσος του Παναθηναϊκού και της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα νεκρός. Ήταν μόλις 31 ετών.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα, και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σπίτι του κατέφθασε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, δυνάμεις της αστυνομίας και αμέσως μετά ιατροδικαστής. Ανάστατοι είναι και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Βίντεο από το σημείο της τραγωδίας

Ακολουθούν βίντεο που εξασφάλισε το in.gr από τη στιγμή που περιπολικά της αστυνομίας και ασθενοφόρα βρίσκονται έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Λίγο αργότερα, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο σημείο αρχίζουν να πληθαίνουν. Οι έρευνες έχουν ήδη αρχίσει και μερικοί από τους παρευρισκόμενους, που προφανώς τις διεξάγουν, ανεβαίνουν στο σπίτι όπου χάθηκε για πάντα ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Κατά μια πηγή η σύζυγος του Μπάλντοκ που βρίσκονταν μαζί με το παιδί τους στην Αγγλία τον αναζητούσε πολλές ώρες, χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει. Εκείνος βρήκε τον διεθνή ποδοσφαιριστή δίχως τις αισθήσεις του και ειδοποίησε.

Ο έμπειρος μπακ είχε περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στην Αγγλία, παίζοντας σε MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφίλντ Γιουνάιτειντ, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, παρ’ ότι γεννημένος στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας, στις 9 Μαρτίου 1993. Η Μίλτον Κιν Ντονς ήταν η πρώτη ομάδα του, με την οποία έπαιξε επαγγελματικά για πρώτη φορά στην ηλικία των 17. Έπειτα από 107 συμμετοχές, δύο γκολ και επτά χρόνια στα οποία είχε δοθεί αρκετές φορές δανεικός (Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ από Αγγλία, Βεστμανέγια από Ισλανδία), πήρε μεταγραφή για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Έγινε αναπόσπαστο μέλος της ομάδας από την πόλη που έβγαλε την πρώτη ομάδα στην Ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Μέχρι την άνοιξη του 2024, που έφτασε στην Αθήνα, είχε καταγράψει 219 συμμετοχές, με τις 83 εξ αυτών να γίνονται στην Premier League. Απολογισμός του, τα έξι γκολ και οι 16 ασίστ. Με τη Σέφιλντ πανηγύρισε δύο ανόδους από την Championship, ενώ έζησε και το παραμύθι της συμμετοχής στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός φόρεσε 12 φορές τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος. Με τον Παναθηναϊκό έκανε τρεις συμμετοχές στη Super League και μία στους προκριματικούς του Europa League και το τελευταίο παιχνίδι του ήταν το 0-0 με τον Ολυμπιακό, την περασμένη Κυριακή (6/10).

Only in

Να γυρίζαμε πίσω τον χρόνο φίλε…

Το πρώτο ντέρμπι του Τζόρτζ Μπάλντοκ που έζησε με χαρά και ανυπομονησία να το ξαναζήσει, η αγάπη του για την ελληνίδα γιαγιά του, η περηφάνια που φόραγε το εθνόσημο και η σκληρή μοίρα ενός ήρεμου παιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024