Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνημα με το… δεξί θέλει να κάνει στο LEN Champions League ο Ολυμπιακός

Ξεκίνημα με το… δεξί θέλει να κάνει στο LEN Champions League ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πρίμορατς Κότορ, στο Παπαστράτειο (9/10, 19:15), για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League

Το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού, δίνει σήμερα (9/10) το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, αρχίζοντας το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι. Συγκεκριμένα, στις 19:15, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Πρίμορατς Κότορ, στο Παπαστράτειο, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Κόντρα στην ομάδα από το Μαυροβούνιο στο κολυμβητήριο του Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν πρεμιέρα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί», σε ένα ματς που δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Γκέργκο Ζάλανκι, λόγω τιμωρίας.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χέρβο Κόλιανιν, δήλωσε ενόψει της πρεμιέρας: «Η σεζόν αρχίζει κατευθείαν με Ευρώπη και LEN Champions League. Το πρώτο ματς είναι πάντα δύσκολο. Νομίζω, ότι έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα του Κότορο είναι ένα καλό σύνολο, που έχει νεαρά παιδιά, που θέλουν να αποδείξουν την αξία τους. Είναι σημαντικό, να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός της ομάδας, Ντίνος Γενηδουνιάς: «Μια πολύ σημαντική χρονιά για το σύλλογο μας αρχίζει. Σίγουρα, ένα ματς επιπέδου LEN Champions League δεν είναι ποτέ εύκολο, πόσο μάλλον μια πρεμιέρα. Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, με αντίπαλο μια νεανική ομάδα που έρχεται δίχως να έχει κάτι να χάσει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, από την αρχή, με συγκέντρωση, για να ξεκινήσουμε με το δεξί τη χρονιά».

Only in

Η άρνηση της Χάρις, η μοίρα του Ζελένσκι και το αβέβαιο μέλλον του ΝΑΤΟ

Ο Ζελένσκι αντιλαμβάνεται ότι οποιαδήποτε παραχώρηση στη Ρωσία θ’ αποβεί μοιραία γι' αυτόν και καθώς ο στρατός του αρχίζει να διαλύεται, βασίζεται στις νεοναζιστικές ταξιαρχίες για την προστασία του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024