Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Οργάνωσε τη δολοφονία της συζύγου του με τα ξαδέρφια του στη Σουηδία και ήρθε στην Ελλάδα – 7 συλλήψεις

Οργάνωσε τη δολοφονία της συζύγου του με τα ξαδέρφια του στη Σουηδία και ήρθε στην Ελλάδα – 7 συλλήψεις

Ο 37χρονος μαζί με 55χρονη εντοπίστηκαν στον Νέο Κόσμο - Ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Σουηδία

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει υπόθεση δολοφονίας στη Σουηδία με δύο από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα να εντοπίζονται και να συλλαμβάνονται στην Ελλάδα.

Μάλιστα όπως έγινε από την Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε Αθήνα και Σουηδία όπου συνελήφθησαν συνολικά 7 άτομα μέλη της ίδιας οικογένειας.

Οικογενειακή υπόθεση

Συγκεκριμένα μετά από ανταλλαγή πληροφοριών με το Τμήμα SIRENE της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες (9-10-2024) στο Νέο Κόσμο, 2 αλλοδαποί, 55χρονη και 37χρονος, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης από αρχές Σουηδίας για ανθρωποκτονία και υποκίνηση φόνου.

Ειδικότερα, οι 2 συλληφθέντες, μαζί με άλλα 5 άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της ταυτόχρονης επιχείρησης στη Σουηδική επικράτεια, κατηγορούνται ότι οργάνωσαν και διέπραξαν ανθρωποκτονία σε βάρος οικείου προσώπου του 37χρονου τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Σουηδία. Συγκεριμένα πρόκειται για τη σύζυγο του άνδρα που εντοπίστηκε στην Αθήνα.

Κινητά τηλέφωνα και tablet

Μετά από ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ Ελληνικών και Σουηδικών αρχών, συγκροτήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα του Τμήματος Αναζητήσεων η οποία έπειτα από ενδελεχή διερεύνηση στοιχείων, εντόπισε τους 2 συλληφθέντες να κινούνται στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Σημειώνεται ότι εντός της οικίας τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, tablet, εγγράφων και ρουχισμού, από τα οποία θα συλλεχθούν πληροφορίες, οι οποίες θα αποσταλούν στις Σουηδικές αρχές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Only in

Πρωτοφανείς συνδικαλιστικές διώξεις σε καθηγητές καταγγέλλει η ΟΛΜΕ

Εκπαιδευτικοί διώκονται με απειλή απόλυσης για συνδικαλιστική δράση. Αν όντως απολυθούν θα είναι «η πρώτη φορά μετά τη χούντα που συμβαίνει σε δημόσιο σχολείο», καταγγέλλουν τα σωματεία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024