Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Mega Sports: Μια πολύ δύσκολη βραδιά…

Οι σημαντικές ειδήσεις από τον κόσμο των σπορ στο αθλητικό δελτίο του Mega Sports by Stoiximan

Το αθλητικό δελτίο του Mega Sports by Stoiximan κάλυψε για μια ακόμη μέρα όλες τις μεγάλες ειδήσεις των σπορ εντός κι εκτός Ελλάδας.

Η τραγωδία της σοκαριστικής απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Σε ζωντανή σύνδεση με το Λονδίνο μάθαμε όλα τα τελευταία νέα πριν τον αγώνα της Εθνικής με την Αγγλία, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ από τον χαμό του διεθνή άσου.

Στο περιθώριο της τραγωδίας, οι διακρίσεις του Ολυμπιακού ήταν πρώτο θέμα στην 31η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων, όπου αποθεώθηκε για την κατάκτηση του UEFA Conference League και του Youth League.

«Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού; Ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο τίτλους πέρυσι, αφού ήταν πρωταθλητής Ευρώπης και στους νέους. Και αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάνταρ Τσέφεριν, ενώ ο πρόεδρος του συμβουλίου της ECA και ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί τόνισε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν η Ελλάδα κέρδισε το Euro 2004, ήμουν στο γήπεδο και οι φίλαθλοι ήταν απίστευτοι. Και φυσικά πέρσι όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε το UEFA Conference League και η πόλη τρελάθηκε».

Η απόδοση του Γιουσούφ Γιαζιτζί στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο μαζί με τις εκδηλώσεις – τιμή στη μνήμη Τζορτζ Μπάλντοκ από όλους τους ανθρώπους του ελληνικού αθλητισμού ήταν κυρίαρχα θέματα. Οι εξελίξεις στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα του βόλεϊ και οι μάχες των «αιωνίων» είχαν ξεχωριστή θέση, όπως φυσικά και το κορυφαίο γεγονός της ανακοίνωση αποχώρησης του Ράφα Ναδάλ από το επαγγελματικό τένις.

Η τελευταία του παράσταση θα παιχτεί σε ισπανικό έδαφος για την τελική φάση του Davis Cup. Το σίγουρο είναι ότι όπως συνέβη και μετά το τέλος του Φέντερερ, έτσι και με τον Ράφα, το τένις δεν θα είναι το ίδιο…

Only in

Πρωτοφανείς συνδικαλιστικές διώξεις σε καθηγητές καταγγέλλει η ΟΛΜΕ

Εκπαιδευτικοί διώκονται με απειλή απόλυσης για συνδικαλιστική δράση. Αν όντως απολυθούν θα είναι «η πρώτη φορά μετά τη χούντα που συμβαίνει σε δημόσιο σχολείο», καταγγέλλουν τα σωματεία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024