Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Φθινοπωρινό μακιγιάζ: Τα μεγάλα trends που δεν πρέπει να χάσετε

Φθινοπωρινό μακιγιάζ: Τα μεγάλα trends που δεν πρέπει να χάσετε

Τα τρία μεγάλα trends στο φθινοπωρινό μακιγιάζ και πώς να τα δοκιμάσετε κι εσείς.

Έχουμε μπει και επισήμως στο φθινόπωρο και εκτός από τα ρούχα μας, έχει έρθει η στιγμή να ανανεώσουμε και το νεσεσέρ με τα καλλυντικά μας. Εάν αναρωτιέστε ποια προϊόντα να βάλετε μέσα, ποιες υφές να προτιμήσετε, σε ποια χρώματα ή αποχρώσεις να εστιάσετε, σας έχουμε την απάντηση που μας δίνουν τα τρία μεγαλύτερα φθινοπωρινά trends στο μακιγιάζ.

Οι τρεις μεγάλες τάσεις στο φθινοπωρινό μακιγιάζ

Θα βρείτε όσα χρειάζεστε για να τα δοκιμάσετε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε καλλυντικά ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε αλλά και με δωρεάν μεταφορικά.

Καθώς η Black Friday πλησιάζει, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ετοιμάσετε την λίστα σας με όλα όσα χρειάζεστε για να τα αποκτήσετε σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Μεταλλική λάμψη

Η φυσική λάμψη που λατρέψαμε τους μήνες του καλοκαιριού, επανέρχεται και το φθινόπωρο αλλά λίγο διαφορετική. Το επόμενο διάστημα η μεταλλική λάμψη με ασημένια, χρυσή ή μπρονζέ σκιά στα πάνω βλέφαρα θα γίνει η αγαπημένη μας.

Και το ακόμα καλύτερο; Δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε την σκιά σας με τάξη, μπορείτε να ξεχάσετε την αυστηρή εφαρμογή. Απλώς βουτήξτε το πινελάκι ή το δάχτυλό σας στην σκιά και εφαρμόστε την στα βλέφαρά σας.

Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα μπορείτε να παραλείψετε την μάσκαρα.

Θαμπά χείλη

Τα έχουμε δει κατά καιρούς στα ντεφιλέ των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Αποπνέουν δυναμισμό, ρομαντισμό και απόλυτη αυτοπεποίθηση. Τα θαμπά χείλη μιμούνται το χρώμα που τα κεράσια αφήνουν στα χείλη, χαρίζοντας έξτρα φυσική λάμψη.

Για να τα δοκιμάσετε, αρκεί να εφαρμόσετε το κραγιόν ή το lip gloss σας από μέσα προς τα έξω, χωρίς να κάνετε το περίγραμμα. Αφού το εφαρμόσετε, με τα δάχτυλα ή μια μπατονέτα ταμπονάρετε τις άκρες και είναι έτοιμα.

Οι hot αποχρώσεις περιλαμβάνουν το βουργουνδί, το κόκκινο, το ροζ ή το nude και φυσικά το φθινοπωρινό και αγαπημένο καφέ.

Χείλη από νερό

Εάν λατρέψατε τα ζουμερά, λαμπερά χείλη του καλοκαιριού τότε θα αγαπήσετε και νέα τάση του «υγρού εφέ». Για να το δοκιμάσετε στα δικά σας χείλη, αρκεί να περάσετε ένα διάφανο gloss με ή και χωρίς μολύβι στο περίγραμμα.

Για μια πιο τολμηρή ή βραδινή εμφάνιση μπορείτε να κάνετε το ίδιο χρησιμοποιώντας ένα lip gloss στο αγαπημένο σας χρώμα.

Θα παραλάβετε όλα όσα χρειάζεστε, σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Only in

Προ των πυλών η έξοδος φαρμάκων και φαρμακευτικών από τη χώρα

Τον Πρωθυπουργό καλούν οι φαρμακευτικές να λύσει το πρόβλημα του clawback των νοσοκομειακών φαρμάκων που φτάνει από 83-92%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024