Άπαντες είναι συγκλονισμένοι με τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε από η ζωή στο σπίτι του εχθές (9/10). Βρέθηκε στην πισίνα του, χωρίς τις αισθήσεις του.
Σε κατάσταση σοκ φυσικά είναι και η Εθνική ομάδα που καλείται απόψε να παίξει απόψε στον απόηχο αυτής της τεράστιας απώλειας, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.
Η ΕΠΟ βρισκόταν σε συνεχείς επαφές με την UEFA για να γίνει το κατά τα άλλα αυτονόητο, να αναβληθεί δηλαδή το παιχνίδι, όμως οι προσπάθειες της ελληνικής ομοσπονδίας, έπεσαν στο κενό.
Και αυτό γιατί η στάση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ήταν αρνητική και ως εκ τούτου δεν υπήρχε κανένα περιθώριο για να αναβληθεί ο αποψινός αγώνας των δύο ομάδων.
Σε πένθιμο φόντο είναι η ανάρτηση της ΕΠΟ για το αποψινό ματς:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.