Απόλυτο σοκ επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την είδηση πως στα 31 του χρόνια ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Γλυφάδα.

Η είδηση του θανάτου του 31χρονου δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής ομάδας έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο.

Το αίτημα της Ομοσπονδίας

Όπως είναι λογικό, οι παίκτες της Εθνικής που βρίσκονται στο Λονδίνο για το ματς με την Αγγλία, είναι συντετριμμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

Μάλιστα η ΕΠΟ κατέθεσε αίτημα στην UEFA, ώστε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από το ματς αυτό και σε εκείνο με την Ιρλανδία, αλλά και οι παίκτες να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια για τον αδόκητο χαμό του Μπάλντοκ. Κάτι που φυσικά αναμένεται να πάρει την έγκριση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, εφόσον γίνει η αναμέτρηση στο Γουέμπλεϊ.

«Μαύρισαν» τα προφίλ της Εθνικής στα social media

Άπαντες στην Εθνική ομάδα κι ενώ είμαστε σε αναμονή πληροφοριών για το τι ακριβώς συνέβη στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την γνωστοποίηση της τραγικής είδησης, τα προφίλ της Εθνικής στα social media «μαύρισαν» σε ένδειξη πένθους για τον Μπάλντοκ που τόσο νέος έχασε τη ζωή του.

Το προφίλ της Εθνικής στο Χ: