Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Buongiorno» για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση. Η δημοσιογράφος γαστρονομίας, όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς σχολίασε επίσης και τα αρνητικά  σχόλια στο διαδίκτυο, αλλά και διάφορα κοινωνικά ζητήματα.

«Τα κιλά είναι σαν τα μαλλιά, αλλάζουν».

Η Ελένη Ψυχούλη, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του MEGA, σε σχέση με το αν σχεδιάζει μια επιστροφή στην τηλεόραση πως: «Συζητάω κάτι αλλά είναι νωρίς. Θέλω όμως να είναι κάτι άλλο, όχι άλλο το κομμάτι της μαγειρικής ».

 «Αν είναι να βάλεις εσύ σκούπα, τι να την κάνεις την αναγνωρισιμότητα;»

Αναφορικά με το αν παρακολουθεί εκπομπές μαγειρικής άλλων αυτήν την περίοδο, η δημοσιογράφος είπε: «Τώρα με τις πλατφόρμες, δεν μπορώ να παρακολουθώ πολλές εκπομπές. Και ειδήσεις θα δω, αλλά προτιμώ να δω ένα φαγητό. Είναι η χαρά της ζωής το φαγητό. Είναι μια ψευδαίσθηση ότι κάτι πάει καλά».

Τι δήλωσε για την αναγνωρισιμότητά της

Για την αναγνωρισιμότητά της και την επίδραση που είχε στη ζωή της η Ελένη Ψυχούλη ανέφερε: «Όταν είσαι μάνα, δεν μπορείς να «ξιπαστείς» γιατί το παιδί σου, σου θυμίζει ότι είσαι ένα μικρό τίποτα. Στην Ελλάδα η αναγνωρισιμότητα δεν συνάδει με τα χρήματα και την ζωή που κάνεις. Αν είναι να βάλεις εσύ σκούπα, τι να την κάνεις την αναγνωρισιμότητα; Η αναγνωρισιμότητα δεν θα σε κάνει σταρ στην Ελλάδα».

Οι δηλώσεις της Ελένης Ψυχούλη για κοινωνικά ζητήματα

Σε σχέση με το γιο της η παρουσιάστρια είπε πως αισθάνεται «σαν παιδί του» γιατί, σύμφωνα με την ίδια, από αυτόν μαθαίνει τη συμβαίνει στη σύγχρονη κοινωνία και ποιος είναι ο τρόπος σκέψης της νέας γενιάς. Επιπλέον, σε σχέση με  την ταυτότητα φύλου και το διαχωρισμό μεταξύ κοινωνικού και βιολογικού φύλου, όπως τίθεται κατά τα τελευταία  χρόνια, η Ελένη Ψυχούλη είπε πως καλώς έχουμε αυτή τη γνώση πλέον γιατί ακόμη και η ίδια με αφορμή αυτό διερωτήθηκε για το τι συμβαίνει στην κοινωνία αλλά και μέσα της.

Η Ελένη Ψυχούλη, μίλησε επίσης για τα κακά σχόλια που μπορεί κανείς να δεχτεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μάλιστα, η δημοσιογράφος είπε πως πρόκειται για «αληθινή ανθρωποφαγία». Συγκεκριμένα, δήλωσε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα bullying. «Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου, μου αρέσει να είμαι αδύνατη. Τα κιλά είναι σαν τα μαλλιά, αλλάζουν», δήλωσε σχετικά.