Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Oasis: Ποιους φοβούνται τα αδέλφια Γκάλαχερ;

Oasis: Ποιους φοβούνται τα αδέλφια Γκάλαχερ;

Παρόλο που ετοιμάζονται για ένα reunion tour, μην περιμένετε τα αδέλφια Γκάλαχερ να δακρύσουν από συγκίνηση σε κοινές συνεντεύξεις.

Την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, ο Λίαμ Γκάλαχερ απάντησε σε μια ανάρτηση θαυμαστή στο X (πρώην Twitter) που συζητούσε τη δεκαετή διαμάχη του με τον αδελφό του και σημείωνε πως «πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στο να έχουν έναν υγιή δεσμό».

Ο τραγουδιστής του «Wall of Glass», 52 ετών, απάντησε με το «RESPEK», πριν ένας άλλος χρήστης σχολιάσει: «Νομίζω ότι ο Νόελ δεν θέλει να δίνει συνεντεύξεις μαζί σου επειδή είσαι πιο αστείος».

Στη συνέχεια, ο Λίαμ έδωσε εξηγήσεις σχετικά με το γιατί αυτός και ο αδελφός του Νόελ Γκάλαχερ δεν θα μιλούσαν στον Τύπο.

«Δεν θέλουμε να δίνουμε συνεντεύξεις γιατί φοβόμαστε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα μας κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τρύπες στη σχέση μας», επιχειρηματολόγησε.

«Γιατί τα χάλασες με τον αδελφό σου;»

Αφού οι Oasis ανακοίνωσαν ένα reunion tour στα τέλη Αυγούστου, ο Λίαμ σχολίασε με χάρη το τέλος της διαμάχης του συγκροτήματος.

«Όλα τελείωσαν η ειρήνη επικράτησε. Είναι ο άνθρωπος που ανυπομονώ να είμαι στη σκηνή μαζί του και να του στέλνω φιλιά ανάμεσα σε κάθε τραγούδι», έγραψε τον Σεπτέμβριο.

Επιπλέον, θαυμαστές έχουν προσεγγίσει τον Νόελ προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος της αποξένωσής τους.

Τον Αύγουστο, ένας θαυμαστής και τα παιδιά του πλησίασαν δημοσίως τον 57χρονο Νόελ – και προσπάθησαν να καταλάβουν τι συνέβη με τη διαμάχη των αδελφών. Ενώ βρισκόταν σε ένα κατάστημα του Λονδίνου, το Stone Island, ένας άνδρας με το όνομα Στιβ Σέγουορντ προσπαθεί να εξηγήσει στα παιδιά του ποιος είναι ο τραγουδοποιός.

«Αυτός είναι ο Νόελ (…) [από] το θρυλικό συγκρότημα του μπαμπά», λέει ο Σέγουορντ σε ένα απόσπασμα στο X (πρώην Twitter), ενώ η κόρη του ρωτάει: «Περίμενε, τα ξαναβρίσκει με τον αδελφό του;».

Στη συνέχεια, ένας από τους γιους του θαυμαστή ρωτάει: «Γιατί τα χάλασες με τον αδελφό σου;», με αποτέλεσμα ο Νόελ να αστειευθεί.

«Γιατί τσακώθηκα μαζί του;» επαναλαμβάνει, ενώ ένας άλλος από τους γιους του θαυμαστή κρατάει ένα λούτρινο ζωάκι Winnie-the-Pooh.

«Γιατί μου έκλεψε το αρκουδάκι μου», αστειεύεται ενώ τα παιδιά γελούν. «Δεν λέω ψέματα. Το έκλεψε. 1978.»

Καταλαβαίνοντας ότι ο Νόελ αστειεύεται, ο γιος κρατάει το λούτρινο αρκουδάκι και στη συνέχεια του λέει: «Είσαι ψεύτικος, τα λέμε» και φεύγει, αφήνοντας τόσο τον πατέρα του όσο και τον μουσικό να γελούν.

Η επανένωση

Τον Αύγουστο, οι Oasis επιβεβαίωσαν την πολυσυζητημένη περιοδεία επανένωσης, σε μια ανακοίνωση που ήρθε σχεδόν 15 χρόνια μετά τη ρήξη των αδελφών Γκάλαχερ το 2009.

Η μπάντα θα ξεκινήσει την περιοδεία της επιστροφής της στο Principality Stadium στο Κάρντιφ της Ουαλίας στις 4 και 5 Ιουλίου και θα ολοκληρώσει τις συναυλίες της στο Croke Park του Δουβλίνου στις 16 και 17 Αυγούστου.

Μετά από πολλαπλές ημερομηνίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, οι Oasis θα κατευθυνθούν στις ΗΠΑ για μια σειρά από ημερομηνίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στο Rogers Stadium του Τορόντο στις 24 Αυγούστου 2025 και θα ολοκληρωθούν στην Πόλη του Μεξικού στο Estadio GNP Seguros στις 12 Σεπτεμβρίου.

*Mε πληροφορίες από: People | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Wikimedia Commons

Only in

Ο κυβερνητικός σχεδιασμός του 2025 - Μπλε φάκελοι και για τις καθυστερήσεις

«Κοινωνική» και «παραγωγική» Ελλάδα στις κυβερνητικές προτεραιότητες για το 2025

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024