Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Θέλξη: «Κάνω restart στην καριέρα, στη ζωή, σε όλα»

Θέλξη: «Κάνω restart στην καριέρα, στη ζωή, σε όλα»

Για τον χωρισμό της, τα παιδιά αλλά και το νέο ξεκίνημα στην καριέρα της μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Θέλξη.

Την περασμένη δεκαετία αποτελούσε μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της νυχτερινής ζωή της χώρας. Ο λόγος για τη Θέλξη, η οποία από τις πίστες επέλεξε να ρόλο της full time μητέρας και έμεινε για περίπου μια 8ετια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Κάνω restart στην καριέρα, στη ζωή, σε όλα» λέει τώρα η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία το πρωί της Παρασκευής ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή του MEGA «Buongiorno». Η Θέλξη μίλησε για το διαζύγιο, το οποίο έγινε γνωστό πριν από δύο εβδομάδες, για τις κόρες της, αλλά και τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια.

«Δεν είναι ωραίο να χωρίζεις»

«Το διαζύγιο βγήκε μετά από 10 χρόνια γάμου. Είχαμε χωρίσει νωρίτερα, δεν χωρίζουν τα ζευγάρια όταν βγαίνει ένα διαζύγιο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι τελείωσε όλο αυτό, ανώδυνα για τα παιδιά» τόνισε η Θέλξη και συνέχισε.

«Δεν θέλω να περάσω λάθος μήνυμα και να πω ότι είναι μια χαρά να χωρίζεις. Δεν είναι καθόλου μια χαρά να χωρίζεις, καλό είναι να μην χωρίζουν τα ζευγάρια, καλό είναι τα παιδιά να ζουν μέσα σε υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια. Πρέπει να είναι η έσχατη λύση ο χωρισμός» συμπλήρωσε.

Τα… Θελξάκια

Φυσικά, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τις κόρες της. «’Θελξάκια’ τις λέω, τις ακούω να μιλάνε και είναι σαν να ακούω εμένα. Ό,τι επιλέξουν και ό,τι θελήσουν να κάνουν εγώ θα είμαι δίπλα τους» υποστήριξε η Θέλξη, προτού μιλήσει και για την μητρότητα.

«Από μικρό κοριτσάκι ονειρευόμουν τη μητρότητα, τα παιδιά. Θα μπορούσα να έχω άλλα 2 – 3. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να χωρίσω, να διαλυθεί η οικογένεια. Ήθελα να έχω μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά και καλούμαστε να προχωρήσουμε» συμπλήρωσε.

Η επιστροφή στο τραγούδι

«Πλέον έχω επιστρέψει στο τραγούδι» είπε η Θέλξη και τόνισε: «Μετά την απώλεια του πατέρα μου, προσπαθούσα να σκεφτώ τι με έκανε χαρούμενη και γύρισα στα χρόνια που τραγουδούσα και έβγαινα στην πίστα και κατέθετα την ψυχή μου. Και τότε αποφάσισα πως όταν περάσει όλο αυτό, θα επιστρέψω».

Μάλιστα, όπως είπε, μπορεί αρχικά να το σκεφτόταν και ως πλάκα, αλλά τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα (σσ: διαζύγιο). «Τώρα είναι η δουλειά μου, πρέπει να το κάνω, πρέπει να είμαι παραγωγική, ενεργή. Αλλάζουν οι συνθήκες που θα δουλέψω από εδώ και πέρα» είπε η Θέλξη.

Only in

Αρετή Παληού: Ομόφωνα ένοχος για ασέλγεια ο πασίγνωστος δικηγόρος – Τι δηλώνει ο συνήγορος της Αρετής στο in

Ένοχο κρίθηκε ακόμη ένα πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον της Αρετής Παληού που επίσης ήταν κατηγορούμενος στο δικαστήριο και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024