Ηλικιωμένος βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον παρέσυρε τρένο στην Ημαθία, στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και την τοπική κοινωνία.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν για άγνωστους λόγους ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στις ράγες τη στιγμή που διερχόταν το τρένο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε άνδρες, που απεγκλώβισαν τον ηλικιωμένο χωρίς τις αισθήσεις του, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το δυστύχημα διεξάγεται έρευνα από τις αρμόδιες αρχές.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, άνδρας έπεσε στις σιδηροδρομικές γραμμές στον σταθμό Πλατύ, στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Λάρισα, με τραγική κατάληξη τον θάνατό του.

Τα στελέχη της Hellenic Train αντέδρασαν άμεσα και με ψυχραιμία. Παράλληλα, έγιναν συντονισμένες προσπάθειες για την ταχεία αποκατάσταση της τάξης στον σταθμό και την ομαλή συνέχιση των δρομολογίων.

Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού. Η Hellenic Train εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.