Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Μαλλιά κουβάρια έγιναν γονείς και διευθύντρια σε δημοτικό – Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα

Κρήτη: Μαλλιά κουβάρια έγιναν γονείς και διευθύντρια σε δημοτικό – Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα

Το θύμα μπήκε στη μέση για να σταματήσει καυγά άλλου πατέρα με τη διευθύντρια μέσα στο προαύλιο του σχολείου στην Κρήτη και δέχτηκε 27 χτυπήματα

Πατέρας μαθητή μέσα σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη κατέληξε με 27 χτυπήματα σε όλο του το σώμα, όταν προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα στη διάρκεια καυγά άλλου πατέρα με τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας.

Ο πατέρας και δράστης του ξυλοδαρμού ξεκίνησε καυγά όταν η διευθύντια ζήτησε από τα παιδιά να μην καθυστερούν το πρωί

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου και, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 43χρονος γονιός που δέχτηκε την άγρια επίθεση από εξαγριωμένο πατέρα έφερε τραύματα σε σώμα και κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα στο κεφάλι, στο πρόσωπο, στη γνάθο και σε σημεία του σώματος.

Ο λόγος του καυγά

Σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση που κατατέθηκε, ο καυγάς ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου στην Κρήτη ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του δράστη, να μην καθυστερούν κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 8:15 το πρωί.

Τότε ο 42χρονος ύστερα από μια έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Τότε ο 43χρονος πατέρας άλλου παιδιού και θύμα του ξυλοδαρμού μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο δράστης του ζήτησε να κάνει στην άκρη, εκείνος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ο πρώτος να αρχίσει να τον γρονθοκοπεί άγρια ακόμα κι όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος. Ωστόσο, έως ότου κληθεί η Αστυνομία, ο δράστης είχε εξαφανιστεί και αναζητείται.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Only in

Πανικός και σύγχυση με τη φορολόγηση στα tips - Για κερκόπορτα να αμφισβητηθεί ο μισθός, μιλούν συνδικάτα

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην εστίαση με την πιθανότητα να φορολογηθεί το φιλοδώρημα ως εισόδημα. «Ανοίγει δρόμος αμφισβήτησης του μισθού», δηλώνουν εκπρόσωποι σωματείων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024