Το αθλητικό δελτίο του Mega Sports by Stoiximan κάλυψε και σήμερα όλες τις μεγάλες ειδήσεις του αθλητισμού σπορ εντός κι εκτός συνόρων.

Το έπος του «Γουέμπλεϊ» και η αφιέρωση της νίκης στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ αποτέλεσε το βασικό θέμα. Τέτοιες στιγμές μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων. Η εθνική κατάφερε μια ιστορική επιτυχία και ετοιμάζεται για μια ακόμη την Κυριακή κόντρα στην Ιρλανδία. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο μετά την απώλεια του διεθνή άσου, αλλά οι συμπαίκτες του κάνουν τα πάντα για να τιμήσουν τη μνήμη του και να καταφέρουν κάτι πολύ σπουδαίο με τη «γαλανόλευκη».

Στο νέο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έφτασε εύκολα σε δεύτερη νίκη στην Ευρωλίγκα και έδειξε ότι και φέτος είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη.

Στο πόλο σε ματς που είδατε live από το In και το Megaplay οι γυναίκες του Ολυμπιακού κατέκτησαν το Σούπερ Καπ. Αυτός ήταν ο 29ος τίτλος στην ιστορία τους και 100ος για το τμήμα υδατοσφαίρισης των «ερυθρολεύκων».

Από το εξωτερικό ήρθε… τσουνάμι από γκολ. Την πρώτη της νίκη στο φετινό Νations League πέτυχε η Ιρλανδία, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή στην Φινλανδία.

Στη ματσάρα της βραδιάς, Ιταλία και Βέλγιο αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Εντυπωσιακοί οι Γάλλοι θριάμβευσαν με 4-1 επί του Ισραήλ, ενώ μεγάλη νίκη πήρε και η Νορβηγία που επικράτησε 3-0 της Σλοβενίας . Ο Χάαλαντ ήταν και με την εθνική του πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας δύο γκολ. Ως συνήθως…