Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνιελ Κρεγκ: «Έχω γυρίσει τρομακτικές ερωτικές σκηνές στην καριέρα μου»

Ντάνιελ Κρεγκ: «Έχω γυρίσει τρομακτικές ερωτικές σκηνές στην καριέρα μου»

Ο Ντάνιελ Κρεγκ μίλησε μεταξύ άλλων και για τις σκηνές ομοερωτικού σεξ που πρόκειται να δούμε στη νέα του ταινία «Queer».

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν αναφέρει ονόματα, αλλά εξομολογήθηκε ότι έχει γυρίσει πολλές «τρομακτικές ερωτικές σκηνές» κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του.

Ο ηθοποιός, 56 ετών, έχει φιλήσει μια ολόκληρη σειρά από A-listers στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένης της νυν συζύγου του Ρέιτσελ Βάις 54 ετών, την οποία γνώρισε και ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Dream House» του 2011.

Είχε επίσης μερικές αξέχαστες ερωτικές σκηνές με την ηθοποιό Σιένα Μίλερ στην ταινία Layer Cake του 2004, καθώς και με τις Εύα Γκριν, Μόνικα Μπελούτσι και Λεά Σεϊντού στις ταινίες Τζέιμς Μποντ.

Oι ερωτικές σκηνές που πρόκειται να δούμε στο «Queer»

Κατά την προώθηση της νέας του ταινίας «Queer», η οποία περιλαμβάνει καυτές ερωτικές σκηνές μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, ο Ντάνιελ είπε: «Έχω γυρίσει μερικές τρομακτικές ερωτικές σκηνές στην καριέρα μου. Υπάρχουν εκεί έξω για να τις δείτε».

Ελπίζει ότι οι σκηνές στο Queer, το οποίο βασίζεται σε βιβλίο του Γουίλιαμ Μπάροουζ και σκηνοθετείται από τον Λούκα Γκουαντανίνο, είναι κάτι παραπάνω. «Προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα είδος ευαισθησίας… και να το κρατήσουμε όσο πιο αληθινό γίνεται», είπε.

«Το σεξ είναι υπέροχο, βρώμικο και περίπλοκο- και ελπίζω ότι καταφέραμε να το μεταφέρουμε αυτό στην οθόνη, γιατί αυτό συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα», συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε ότι δεν θα είχε γυρίσει την ταινία «Queer» όσο ήταν ο «Τζέιμς Μποντ» – όχι εξαιτίας των σκηνών γκέι σεξ, αλλά επειδή δεν θα είχε τον χρόνο ή το «περιθώριο».

Σχετικά με τους ακριβοπληρωμένους ρόλους που έχει αναλάβει  στο παρελθόν (σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε 85 εκατομμύρια λίρες για να υποδυθεί τον Μποντ)ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να πας εκεί που σε οδηγεί η καρδιά σου(…)Είμαι πολύ προνομιούχος που βρίσκομαι σε θέση να μην χρειάζεται να δουλεύω όσο παλιά, αλλά αν αναλάβω μια δουλειά, θέλω να είναι το καλύτερο που δύναμαι να κάνω».

Στην ταινία «Queer» ο Ντάνιελ πρωταγωνιστεί ως ο Αμερικανός ομογενής και βετεράνος πολέμου, Γουίλιαμ Λι, ο οποίος έχει δεσμό με έναν νεότερο άνδρα, που ονομάζεται Γιουτζίν Άλερτον (Ντρου Στάρκι) και ο οποίος είναι τοξικοεξαρτημένος.

Ο Άλερτον αρχικά απορρίπτει τον Λι, αλλά τελικά υποχωρεί. Σε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική σκηνή ο Ντάνιελ κάνει στοματικό σεξ.

«Σκανδαλώδεις»

Ο επικεφαλής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας Αλμπέρτο Μπαρμπέρα δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο Ντάνιελ έδωσε «την ερμηνεία της ζωής του» στο Queer και πρόσθεσε ότι θα εκπλαγεί αν δεν δούμε τον Βρετανό ηθοποιό στα βραβεία Όσκαρ του επόμενου έτους.

Ο Μπαρμπέρα μιλώντας στον Τύπο είπε ότι ο ηθοποιός είχε «μερικές σεξουαλικές σκηνές που είναι αρκετά έντονες».

Σε συνέντευξή του, ο Γκουαντανίνο σχολίασε: «Το Queer είναι η πιο προσωπική μου ταινία. Είναι ένας φόρος τιμής στους Πάουελ και Πρέσμπεργκερ. «Έχω δει τα Κόκκινα Παπούτσια τουλάχιστον 50 φορές και νομίζω ότι θα εκτιμούσαν τις ερωτικές σκηνές στο Queer, οι οποίες είναι πολλές και αρκετά σκανδαλώδεις».

Φωτογραφία: Yannis Drakoulidis | «Queer»

Η νουβέλα (στην οποία βασίζεται η ταινία) γράφτηκε μεταξύ 1951 και 1953, αλλά δεν δημοσιεύτηκε μέχρι το 1985. Μεγάλο μέρος της γράφτηκε στον απόηχο της δολοφονίας της συζύγου του Μπάροουζ, Τζόαν Βόλμερ – την οποία πυροβόλησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στην Πόλη του Μεξικού.

Ο συγγραφέας καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

*Με πληροφορίες από: Daily Mail | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Ντάνιελ Κρεγκ | Τζέιμς Μποντ | Metro-Goldwyn-Mayer Pictures | Columbia Pictures

Only in

Μειώστε τώρα τους έμμεσους φόρους ζητάνε από την κυβέρνηση οι κοινωνικοί εταίροι - Εισήγηση «βόμβα» της ΟΚΕ

Καμπανάκι για τον πληθωρισμό και την ακρίβεια χτυπάει η Οικονομική Κοινωνική Επιτροπή. Ζητάει τη μείωση των έμμεσων φόρων, ως βασικό μέτρο στήριξης των νοικοκυριών και της ανάπτυξης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024