Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Το «BHMAGAZINO» που κυκλοφορεί μαζί με το ΒΗΜΑ αυτής της Κυριακής 13 Οκτωβρίου, φιλοξενεί την Τατιάνα Μπλάτνικ

Το «BHMAGAZINO» που κυκλοφορεί μαζί με το ΒΗΜΑ αυτής της Κυριακής 13 Οκτωβρίου, φιλοξενεί την Τατιάνα Μπλάτνικ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μιλάει για το όραμά της και την προσωπική της αυτοβελτίωση.

Η ιδρύτρια της «Breathe Hellas» μιλάει για το σημαντικό έργο της που αφορά κυρίως τους νέους, την καμπάνια «The Uniform of Hope», στην οποία συμμετείχαν κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού και εξομολογείται στην αποκλειστική συνέντευξή της στο «BHMAGAZINO» ότι η ενασχόλησή της με την ψυχική υγεία, υπήρξε θεραπευτική για την ίδια.

Η δυναμική Τατιάνα, η οποία λατρεύει τη χώρα μας και για αυτό άλλωστε αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα, μιλάει για την προάσπιση της ψυχικής υγείας, την προώθηση της αυτοφροντίδας και την δημιουργία συναισθηματικά υγιέστερων κοινοτήτων. Εργάζεται σκληρά για την επιτυχία της πλατφόρμας που έχει ιδρύσει, αναφέρεται με πάθος σε ένα μέλλον με περισσότερο υγιείς, ψυχικά και σωματικά, ανθρώπους.

Η Τατιάνα μιλάει για το έργο της, την βοήθεια προς τους άλλους, αλλά και το πόσο θετικό ρόλο έπαιξε η ενασχόλησή της με τα θέματα ψυχικής υγείας και στις δικές της δύσκολες προσωπικές στιγμές.

Η δυναμική Τατιάνα, η οποία λατρεύει τη χώρα μας και για αυτό άλλωστε αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα, μιλάει για την προάσπιση της ψυχικής υγείας

Ακόμα η μεγάλη ερμηνεύτρια Άλκηστης Πρωτοψάλτη μιλάει στο «ΒΗΜΑGAZINO» για τη νέα της μουσική παράσταση, μοιράζεται άγνωστες πτυχές του δημόσιου αλλά και ιδιωτικού βίου της και απορεί με την τοξικότητα της εποχής.

Μία έκθεση του σπουδαίου φωτογράφου Χέλμουτ Νιούτον, τραβάει και πάλι τα παγκόσμια flash. Με αφορμή τις Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, η πραγματικότητα συναντάει το σινεμά!

Ταξίδια, τεχνητή νοημοσύνη, προσωπικότητες με «ιδιαίτερη» ζωή, αποκλειστικότητες, χρώματα, φως. Το «BHMAGAZINO» ανοίγει και αυτή την Κυριακή ανοίγει ένα φωτεινό παράθυρο
στον κόσμο, στην Τέχνη, τον πολιτισμό και στις λαμπερές προσωπικότητες.

Only in

Ο Κασσελάκης δηλώνει πρόεδρος, η πλειοψηφία τον πάει για διαγραφή και ο Πολάκης τον θέλει αντίπαλο

Σε πόλεμο φθοράς μέχρι τελικής πτώσης έχουν ριχτεί τα δυο στρατόπεδα με τον Κασσελάκη να τραβά το σχοινί στα άκρα και την πλειοψηφία να οδεύει αποφασισμένη για τη διαγραφή του στην Κεντρική Επιτροπή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024