Παιδιά vs γονείς. Είναι δεδομένο ποιος κάνει κουμάντο.

Όταν όμως τα πράγματα δυσκολεύουν για τους μικρούς «μπελάδες», έρχονται ως «από μηχανής θεοί»… ο παππούς και η γιαγιά. Τον μπαμπά και τη μαμά ποιος θα τους βοηθήσει;

Η νέα κωμωδία του MEGA, «Έχω παιδιά», κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00 και παρουσιάζει, με τον πιο ευφάνταστο και χιουμοριστικό τρόπο, τον «οδηγό επιβίωσης» μιας οικογένειας που ζει καθημερινά απρόοπτα και εκρηκτικές καταστάσεις. Τέσσερα πρωτότυπα επεισόδια έρχονται back to back από τη Δευτέρα 14 έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 21:00. Ιστορίες οικογενειακής τρέλας, γνώριμες σε όλους, που θα χαρίσουν άφθονο γέλιο.

Αναλυτικά οι περιλήψεις των επεισοδίων που θα μεταδοθούν από τη Δευτέρα 14 έως και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 21:00:

Επεισόδιο 1 (Δευτέρα 14 Οκτωβρίου)

Ολοκληρωμένες κουβέντες

Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι το να έχεις παιδιά σημαίνει πως για χρόνια μπορεί να μην καταφέρεις να πεις με τον σύντροφό σου μια ολοκληρωμένη κουβέντα. Βάζουν στόχο να βγουν ραντεβού αλλά αυτό αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι υπολόγιζαν. Μια παλιά γνωριμία του Σταύρου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, ενώ ο Έκτορας και η Ιωάννα αποφασίζουν να δωρίσουν όλα τα παιχνίδια του Μαξιμιλιανού.

Επεισόδιο 2  (Τρίτη 15 Οκτωβρίου)

 

Δουλειές

Ο Μιχάλης και η Σάρα πνίγονται μέσα στον κόσμο των επιπλέον υποχρεώσεων που έρχονται μαζί με τα παιδιά. Η Σάρα αποφασίζει να επιστρέψει και πάλι στον εργασιακό στίβο και ζητάει τη βοήθεια των κοντινών της προσώπων. Ο Μιχάλης και ο Σταύρος αναλαμβάνουν να κάνουν μία σχολική εργασία του Τάσου αντί για εκείνον.

Επεισόδιο 3 (Τετάρτη 16 Οκτωβρίου)

 

Παιδική χαρά

Η οικογένεια περνάει όλη την ημέρα της στην παιδική χαρά. Εκεί, ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με ένα ψέμα που έχει πει, η Στέλλα και η Σάρα συναναστρέφονται με τον ωραίο πατέρα του πάρκου. Ο Σταύρος ξαναγίνεται παιδί, ενώ η Ιωάννα και ο Έκτορας αναζητούν μία χελώνα.

Επεισόδιο 4 (Πέμπτη 17 Οκτωβρίου)

Γιαγιαδοπάππουδα

Ο Μιχάλης και η Σάρα αναγκάζονται να ζητήσουν βοήθεια από τα γιαγιαδοπάππουδα. Η κυρία Αντιγόνη και ο κυρ-Στέλιος βάζουν τα δυνατά τους για να τους κάνουν να το μετανιώσουν. Το όνειρο του Μιχάλη για μία συνέντευξη με τα Σώματα Ασφαλείας καταποντίζεται εξαιτίας του Τόνι. Η Σάρα προσπαθεί να συνετίσει τα νέα της αφεντικά στο κομμάτι των εξόδων.

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης

Στον ρόλο της Αντιγόνης, Μπέσσυ Μάλφα

Στον ρόλο του κυρ-Στέλιου, Ερρίκος Λίτσης

…Και τα παιδιά: Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κόλτσης, Νικόλας Αλαφάκης

Σενάριο: Λάμπρος Φισφής

Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος

Διευθυντής Φωτογραφίας: Άκης Γεωργίου

Ενδυματολόγος: Κατερίνα Τσακότα

Σκηνογράφος: Τζoβάνι Τζανετής

Executive producers: Παναγιώτης Παπαχατζής-Κώστας Σάκκαρης

Εκτέλεση Παραγωγής: Αργοναύτες Α.E.

Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA

#ExwPaidia

«ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00