Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Γη της ελιάς»: Καθηλωτικές εξελίξεις σε ένα διπλό επεισόδιο

«Γη της ελιάς»: Καθηλωτικές εξελίξεις σε ένα διπλό επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε στο νέο διπλό επεισόδιο της σειράς του MEGA «Γη της ελιάς», απόψε στις 21.00.

Η σειρά του MEGA «Γη της ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:00, με ένα διπλό επεισόδιο.

Και οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές…

Ο Παρασκευάς λέει στη Βασιλική ότι ο Μιλτιάδης είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη αντιδρά και αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με αυτό το θέμα. Η Αρετή έχει αρχίσει να οργανώνει διάφορες «εκπλήξεις» που θέλει να κάνει στο Δημαρχείο, στον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη.

Η Αριάδνη είναι πλέον πολύ ερωτευμένη με τον Κουράκο και δεν θέλει να κρύβονται. Έχει αποφασίσει να μιλήσει αρχικά στην Ιουλία, αλλά ο Γιώργης κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Ωστόσο, τη σχέση αυτή την αντιλαμβάνεται με κάποιο τρόπο η Αφροδίτη και το συζητάει με τον Χρήστο, ο οποίος λιώνει από τη ζήλια του. Παράλληλα, η Αφροδίτη εξομολογείται στην Ισμήνη ότι έχουν παγώσει τα συναισθήματά της για τον Χρήστο και στο μυαλό της υπάρχει κάποιος άλλος. Ο Παρασκευάς βλέπει τη Νόρα στο καφενείο και, από κάτι που παρατηρεί πάνω της, κάνει έναν συνειρμό που τον ταράζει πολύ.

Η Αρετή, τυφλωμένη από θυμό, ετοιμάζει ένα άκρως προσβλητικό δώρο γάμου για τον Στάθη και την Ιουλία. Η Ισμήνη μαθαίνει ότι η υποτιθέμενη μετακόμιση του Κωνσταντίνου στην Αθήνα ήταν κόλπο για να τον δεχτεί πίσω. Μετά από πολλούς μήνες, η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη και ξεκινάει τις ετοιμασίες για τον γάμο της με τον Στάθη.

Ο Αποστόλης κανονίζει να βγει για φαγητό με την Παυλίνα χωρίς να πει το παραμικρό στην Αναστασία. Το δικαστικό συμβούλιο συνεδριάζει και βγάζει απόφαση για τον Μιλτιάδη. O Παρασκευάς πηγαίνει στο αστυνομικό Τμήμα και καταγγέλλει ότι η Νόρα Κοσμάτου ήταν η κοπέλα που σχετίζεται με την απαγωγή του κοριτσιού στο πάρκο. Την ίδια στιγμή, η Νόρα πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου και, χωρίς να τη δει κανείς, «αρπάζει» την Αγγελική με την πρόφαση ότι πάνε για παγωτό.

Δείτε το trailer:

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ντόρις Κυριακίδου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Ήβη Νικολαΐδου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Κλειώ Κοντόκαλου, Αλεξάνδρα Ντούνη Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Και οι: Θανάσης Βισκαδουράκης Στέλα Φυρογένη Κούλλης Νικολάου Βάσια Παναγοπούλου Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA

#GiTisElias

Only in

Σε τεντωμένο σχοινί ο ΣΥΡΙΖΑ - Η ΠΓ στέλνει το εξώδικο Κασσελάκη στην ΚΕ και ο τέως πρόεδρος το αποσύρει

Η έκτακτη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει για την τύχη του εξώδικου Κασσελάκη που αποσύρθηκε. Απορρίφθηκε η πρόταση για αναβολή της συνεδρίασης της ΚΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024