Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή… Η φθινοπωρινή διακόσμηση έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά μας, καθώς γεμίζει τους χώρους μας με cozy νότες ανανέωσης σε γήινους τόνους που κάνουν κάθε χώρο πιο ζεστό και φιλόξενο, μετατρέποντας το σπίτι στο δικό μας καταφύγιο, μακριά από την γρήγορη και πιεστική καθημερινότητα.

Φθινοπωρινή διακόσμηση σε 3 βήματα

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε είδη σπιτιού & κήπου ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Και μην ξεχνάτε ότι η Black Friday πλησιάζει και ότι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ετοιμάσετε την λίστα σας με όλα όσα χρειάζεστε για να τα αποκτήσετε σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Ξεκινήστε από το σαλόνι

Το σαλόνι είναι η καρδιά του σπιτιού, καθώς εκεί υποδεχόμαστε τους αγαπημένους μας αλλά περνάμε και τις πιο χαλαρωτικές στιγμές. Για αυτό λοιπόν, ξεκινήστε από εκεί την αλλαγή της διακόσμησης και σύντομα θα αλλάζει η ατμόσφαιρα σε ολόκληρο το σπίτι.

Μπορείτε για παράδειγμα να προσθέσετε ένα καφέ ή πορτοκαλί ριχτάρι στον καναπέ, ολοκληρώνοντας την εικόνα με διακοσμητικά μαξιλάρια σε παρόμοιους χρωματικούς τόνους.

Στο τραπεζάκι του σαλονιού μπορείτε να προσθέσετε μια τραβέρσα σε μπεζ απόχρωση, να επιλέξετε τα αγαπημένα σας κεριά ή αρωματικά χώρου, ένα statement βάζο, που θα προσελκύει όλα τα βλέμματα. Εάν το τραπεζάκι σας είναι πιο μεγάλο, μπορείτε να τοποθετήσετε και άλλα διακοσμητικά αξεσουάρ, όπως αποξηραμένα λουλούδια σε ένα δίσκο.

Εξίσου σημαντικό είναι οι κουρτίνες σας να είναι σε ανοιχτά γήινα χρώματα για να συμπληρώσουν αρμονικά την νέα εικόνα.

Προχωρήστε στις υπόλοιπες επιφάνειες

Τα κενά ράφια στην βιβλιοθήκη, η τραπεζαρία αλλά και ο μπουφές αποτελούν τα ιδανικά σημεία διακόσμησης που εάν τα εκμεταλλευτούμε σωστά θα μας βάλουν σε ακόμα πιο φθινοπωρινό κλίμα.

Για αυτά τα σημεία, μπορείτε να επιλέξετε κορνίζες και κηροπήγια από ξύλο, για να εντείνετε  το γήινο στοιχείο. Όπως και στο τραπεζάκι του σαλονιού, έτσι και εδώ υπάρχει πάντα θέση για ένα κεραμικό βάζο.

Extra πινελιές

Εάν έχετε φυτά εσωτερικού χώρου μπορείτε να τυλίξετε τις γλάστρες με πράσινα, πορτοκαλί ή καφέ υφάσματα για μια έξτρα φθινοπωρινή πινελιά αλλά και να στολίσετε το πόμολο της κεντρικής εισόδου με αποξηραμένα λουλούδια.

Τα διακοσμητικά δαπέδου μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμα για τις γωνίες του σπιτιού, όπως δίπλα στις κουρτίνες.

Θα παραλάβετε όλα όσα χρειάζεστε, σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.