Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Έτοιμος για «σεφτέ» κόντρα στη Ζαλγκίρις στο κατάμεστο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Έτοιμος για «σεφτέ» κόντρα στη Ζαλγκίρις στο κατάμεστο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ (11/10, 21.15) με στόχο την πρώτη νίκη της σεζόν στην Euroleague στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην έδρα του φέτος.

Την πρώτη του νίκη στην Euroleague, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι του φέτος στο ΣΕΦ, ψάχνει ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (21:15, NovaSports 4) για τη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με το αριστερό την φετινή χρονιά στην διοργάνωση, αφού ηττήθηκαν με 82-71 από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Παρά την ήττα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και μπορούσαν να φύγουν με το ροζ φύλλο, χάνοντας ουσιαστικά τη «μάχη» στην τελευταία περίοδο, εξαιτίας των πολλών χαμένων ριμπάουντ και της αστοχίας στην επίθεση.

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ πιο «βατό» παιχνίδι μπροστά του. Φυσικά, η Ζάλγκιρις είναι δύσκολος αντίπαλος, όμως δεν έχει το πολύ ποιοτικό ρόστερ της Φενέρ.

Η ιδανική πρεμιέρα της Ζαλγκίρις

H Zαλγκίρις από την άλλη ξεκίνησε με νίκη την εφετινή Euroleague επί της Μπαρτσελόνα με 74-67 με πρωταγωνιστή τον Σίλβεν Φρανσίσκο που ήταν ο κορυφαίος της παίκτης.

Η Ζάλγκιρις είναι ενισχυμένη φέτος με αρκετό ταλέντο, καθώς επέστρεψε στο Κάουνας, ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ίγκνας Μπραζντέικις, ο πρώην παίκτης του Περιστερίου, Σιλβέν Φρανσίσκο και ο Άλεν Σμάιλαγκιτς. Στο ταλέντο έχει προσθέσει και εμπειρία, βάζοντας στην μηχανή της, τον Μπράιαντ Ντάνστον.

Στον τομέα των απουσιών, για τον Ολυμπιακό δεν θα αγωνιστεί ο Μουσταφά Φαλ, που επέστρεψε στις προπονήσεις όμως δεν έχει ακόμη αγωνιστικό ρυθμό. Εκτός παραμένουν και οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κίναν Έβανς, ενώ αμφίβολος είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ, που ταλαιπωρείται από ίωση. Κανονικά θα αγωνιστεί ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ για τη Ζάλγκιρις αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπρέιντι Μάνεκ.

Only in

Ποιοι ιδιοκτήτες οχημάτων κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 1.000 ευρώ

Όσοι πιαστούν στην ψηφιακή παγίδα θα κληθούν να πληρώσουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα ενώ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα βρεθούν αντιμέτωποι με διπλασιασμό των προστίμων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024