Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Χωρίς Γιούρτσεβεν και Αντετοκούνμπο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γιούρτσεβεν και Αντετοκούνμπο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τις υπηρεσίες των Ομέρ Γιούρτσεβεν και Κώστα Αντετοκούνμπο θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της Euroleague και στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες και μάλιστα στην ίδια θέση, αφού οι Ομέρ Γιούρτσεβεν και Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα είναι στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος σέντερ δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω ενός διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί εδώ και λίγες ημέρες, ενώ ο Έλληνας διεθνής δεν παραμένει εκτός εξαιτίας ενός κατάγματος στον αντίχειρά του.

Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ταξίδεψε και ο Τσέντι Όσμαν, ο οποίος όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς δεν έχει δηλωθεί στην επτάδα των ξένων.

Κατσίβελης: «Άσχημο για όλους που θα παίξουμε χωρίς κόσμο με τον Παναθηναϊκό»

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική της Basket League με τον Δημήτρη Κατσίβελη να μιλά για το παιχνίδι. Ο Έλληνας γκαρντ του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στην απουσία του φίλαθλου κόσμου, αφού το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αναφέρθηκε και στη δυναμική της ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

«Δυστυχώς στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρας μας δεν θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Αυτό είναι το άσχημο για μας και το άσχημο για όλους. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό το γεγονός από μόνο του δίνει επιπρόσθετο κίνητρο σε όλους μας.

Όσο δύσκολος είναι ο αντίπαλος και το παιχνίδι, τόσο εύκολη είναι η προετοιμασία, υπό την έννοια ότι όλοι έχουμε κίνητρο για να παίξουμε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, ξέρουμε πόσο ισχυρός είναι ο αντίπαλός μας. Είχαμε μία ημέρα για να προετοιμαστούμε, κάναμε καλή προπόνηση και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παλέψουμε για τη νίκη».

Only in

Πανικός και σύγχυση με τη φορολόγηση στα tips - Για κερκόπορτα να αμφισβητηθεί ο μισθός, μιλούν συνδικάτα

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην εστίαση με την πιθανότητα να φορολογηθεί το φιλοδώρημα ως εισόδημα. «Ανοίγει δρόμος αμφισβήτησης του μισθού», δηλώνουν εκπρόσωποι σωματείων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024