Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα νεότερα με Πετρούσεφ ενόψει Ζαλγκίρις

Τα νεότερα με Πετρούσεφ ενόψει Ζαλγκίρις

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο πρώτο του εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν. Τι ισχύει με τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Την πρώτη του νίκη στην Euroleague, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι του φέτος στο ΣΕΦ, ψάχνει ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (21:15, NovaSports 4) για τη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Οι Πειραιώτες θα έχουν κανονικά στην σύνθεσή τους τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος κατά την χθεσινή προπόνηση αισθάνθηκε αδιαθεσία και γύρισε στο σπίτι του χωρίς να προπονηθεί.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον κόουτς των ερυθρολεύκων, καθώς αν ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ δεν αγωνιζόταν η ομάδα θα κατέβαινε στο παιχνίδι με μοναδικό ψηλό, τον Μόουζες Ράιτ.

Με το να ταλαιπωρηθεί με ίωση, ο Πετρούσεφ σίγουρα θα έχει ένα θέμα με το πόση ώρα θα μπορέσει να παραμείνει μέσα στο παρκέ φρέσκος και αυτό είναι κάτι που ξέρει μονάχα ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ποιοι θα είναι εκτός…

Στον τομέα των απουσιών, για τους Πειραιώτες δεν θα αγωνιστεί ο Μουσταφά Φαλ, που επέστρεψε στις προπονήσεις όμως δεν έχει ακόμη αγωνιστικό ρυθμό.

Εκτός παραμένουν και οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κίναν Έβανς που παραμένουν στα πιτς λόγω τραυματισμού, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος επίσης είχε μια ίωση τις προηγούμενες μέρες.

Only in

Ο Κασσελάκης δηλώνει πρόεδρος, η πλειοψηφία τον πάει για διαγραφή και ο Πολάκης τον θέλει αντίπαλο

Σε πόλεμο φθοράς μέχρι τελικής πτώσης έχουν ριχτεί τα δυο στρατόπεδα με τον Κασσελάκη να τραβά το σχοινί στα άκρα και την πλειοψηφία να οδεύει αποφασισμένη για τη διαγραφή του στην Κεντρική Επιτροπή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024