Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Παραμένει εκτός ο Βέλεθ

Άρης: Παραμένει εκτός ο Βέλεθ

Ο Βέλεθ παρέμεινε εκτός προπονήσεων, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Φραν Βέλεθ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Η συμμετοχή του Ισπανού κεντρικού αμυντικού στην αναμέτρηση (20/10) με την Καλλιθέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι αμφίβολη.

Ακόμα, ο Άκης Μάντζιος έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, αν και κάποιοι εξ αυτών, θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

«Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Ο Φραν Βέλεθ, που συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα θεραπείας, από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει -σταδιακά- να ανεβάζει ρυθμούς. Στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δόθηκε τριήμερο ρεπό ένα γκρουπ, πάντως, θα συνεχίσει το πρόγραμμά του το Σαββατοκύριακο στο «Δασυγένειο».

Η εκδήλωση του τομέα ιστορίας του Άρη

H σχετική ενημέρωση:

«Έντονο ποδοσφαιρικό χαρακτήρα έχει η πρώτη εκδήλωση του Τομέα Ιστορίας του ΑΡΗ, που θα γίνει σήμερα το βράδυ στο καφέ «ΝΑΟΣ» του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης.

Το ένα από τα δύο ημερολόγια του Τομέα αφορά στους ποδοσφαιριστές, που έκαναν τους μεγαλύτερους αριθμούς στα παιχνίδια του ΑΡΗ (συμμετοχές-γκολ), αλλά και κάποιους που υπηρέτησαν τον Σύλλογο από διάφορα πόστα, πέρα από αυτό του ποδοσφαιριστή.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα τιμηθούν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα είναι και ο αρχηγός της ομάδας μας, Χουλιάν Κουέστα, που φέτος γράφει τη δική του ιστορία, αφού έχει ήδη γίνει ο ξένος που έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες, ενώ ως τερματοφύλακας έχει μπει στην πρώτη τετράδα όλων των εποχών».

Only in

Σε τεντωμένο σχοινί ο ΣΥΡΙΖΑ - Η ΠΓ στέλνει το εξώδικο Κασσελάκη στην ΚΕ και ο τέως πρόεδρος το αποσύρει

Η έκτακτη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει για την τύχη του εξώδικου Κασσελάκη που αποσύρθηκε. Απορρίφθηκε η πρόταση για αναβολή της συνεδρίασης της ΚΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024