Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιοβάνοβιτς: «Ήταν μία μαύρη ημέρα με λίγο φως, ο Μπάλντοκ θα είναι για πάντα μαζί μας στη σκέψη μας»

Γιοβάνοβιτς: «Ήταν μία μαύρη ημέρα με λίγο φως, ο Μπάλντοκ θα είναι για πάντα μαζί μας στη σκέψη μας»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, τονίζοντας πως ήταν μία μαύρη μέρα με λίγο φως.

Η Ελλάδα πήρε μια απίθανη νίκη επί της Αγγλίας μέσα στο «Γουέμπλεϊ», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να στέκεται στο βαρύ κλίμα της ημέρας μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο προπονητής της «γαλανόλευκης» τόνισε πως ήταν μία μαύρη μέρα με λίγο φως, ενώ επισήμανε ότι ο Μπάλντοκ θα είναι πάντα στην σκέψη όλων.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Να πω εκ μέρους όλων συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ήταν μία μαύρη ημέρα και η ατμόσφαιρα ήταν δύσκολη. Το σίγουρο είναι πως όσο τα παιδιά αγωνίζονται στην εθνική ομάδα, ο Τζορτζ Μπάλντοκ θα είναι μαζί μας και στη σκέψη μας.

Ίσως όλο αυτό που δημιουργήθηκε, λειτούργησε στους παίκτες ως έξτρα κίνητρο ώστε η μνήμη αυτού του παιδιού να παραμείνει φωτεινή μέσα από μία τέτοια εμφάνιση.

Ήταν δύσκολο, αν μπαίνατε μέσα στα αποδυτήρια μετά το ματς θα βλέπατε πως η ατμόσφαιρα ήταν υποτονική. Όλοι τους σκέφτονται αυτό που συνέβη χθες. Ήταν μία δύσκολη και μαύρη ημέρα με λίγο φως, κρατάμε τη μνήμη του παιδιού σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Το αγωνιστικό δεν αλλάζει, ήταν δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα. Από όλες τις απόψεις ήταν σπουδαίο ματς και κάναμε την Αγγλία να υποφέρει, ανταποκριθήκαμε απόλυτα.

Στο τέλος, αντικειμενικά, νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε. Είναι πολύ δεμένο γκρουπ, έχω την εντύπωση ότι ψάχνει το στόχο του, τη διάκρισή του που είναι βασικό πράγμα για να πετύχει μία Εθνική.

Είναι σπουδαίας σημασίας η νίκη στο Γουέμπλεϊ αλλά είναι και μία νίκη που μας βάζει σε έναν διαφορετικό δρόμο με παραπάνω υποχρεώσεις και μας δημιουργεί έξτρα πίεση ενόψει της συνέχειας. Σίγουρα πάντως αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα μου«.

Only in

Πρωτοφανείς συνδικαλιστικές διώξεις σε καθηγητές καταγγέλλει η ΟΛΜΕ

Εκπαιδευτικοί διώκονται με απειλή απόλυσης για συνδικαλιστική δράση. Αν όντως απολυθούν θα είναι «η πρώτη φορά μετά τη χούντα που συμβαίνει σε δημόσιο σχολείο», καταγγέλλουν τα σωματεία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024