Ο Guardian αποθέωσε την Εθνική ομάδα: «Η πιο γλυκόπικρη ένδοξη νίκη»
Με εγκωμιαστικά και ταυτόχρονα συγκινητικά λόγια περιέγραψε την τεράστια νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία υπό το πέπλο του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ ο Guardian.
Η Εθνική μας ομάδα έκανε το απόλυτο έπος στην Αγγλία και επικράτησε με 2-1 στο Γουέμπλεϊ σε ένα ματς που άφησε γλυκόπικρη γεύση στην γαλανόλευκη λόγω του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ.
Η νίκη της Ελλάδας στο Λονδίνο έκανε τον γύρο του κόσμου και όλοι υποκλίθηκαν στην ελληνική ψυχή και στην απίθανη εμφάνιση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που «κατατρόπωσε» τους Άγγλους μέσα στο σπίτι τους.
Ο Guardian δεν θα μπορούσε να μην υποκλιθεί σε αυτή την Ελλάδα, μετά τη νίκη της κόντρα στην Αγγλία στο Λονδίνο. Τη «γαλανόλευκη» αυταπάρνηση που οδήγησε αυτούς τους ήρωες στον θρίαμβο και άλλαξε νότα στα δάκρυά τους, από λύπη για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, σε χαρμολύπη υπερηφάνειας.
Το διάσημο αγγλικό Μέσο λοιπόν, ανάμεσα σε άλλα, δεν έχασε την ευκαιρία και δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο της Ελλάδας.
Αναλυτικά όσα αναφέρει
«Αυτό ακριβώς άξιζε η Ελλάδα. Τι εμφάνιση υπό τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ήταν υπέροχη από την αρχή μέχρι και το τέλος. Νίκησε την Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σκόραρε στο Γουέμπλεϊ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έβαλε την μπάλα στα αγγλικά δίχτυα πέντε διαφορετικές φορές! Πήρε τη νίκη που η προσπάθειά της άξιζε και φτάνοντας σε αυτή, θυμήθηκε τον πεσόντα παίκτη της, Τζορτζ Μπάλντοκ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πιο γλυκόπικρη ένδοξη νίκη», ήταν το φοβερό σχόλιο του Guardian για το παιχνίδι.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις