Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική ομάδα: Το χαμένο στοίχημα των 600.000 ευρώ και η απαίτηση των Αγγλων να απολυθεί ο Λι Κάρσλεϊ

Εθνική ομάδα: Το χαμένο στοίχημα των 600.000 ευρώ και η απαίτηση των Αγγλων να απολυθεί ο Λι Κάρσλεϊ

Τα social media γέμισαν με μηνύματα Άγγλων φιλάθλων που καταφέρονται κατά του Λι Κάρσλεϊ

«Διώξτε τον Λι Κάρσλεϊ τώρα», απαιτούν οι Αγγλοι μετά το άνευ προηγουμένου κάζο που υπέστησαν από την Ελλάδα τα Τρία Λιοντάρια στο Γουέμπλεϊ, ενώ παίκτης του στοιχήματος «κλαίει» μισό εκατομμύριο στερλίνες (περίπου 597.000 ευρώ) που είχε ποντάρει στη νίκη της Αγγλίας.

Τα social media γέμισαν με μηνύματα Άγγλων φιλάθλων που καταφέρονται κατά του προσωρινού εκλέκτορα της εθνικής τους ομάδας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον αγώνα και τους αγωνιστικούς πειραματισμούς του, «μπουκώνοντας» τη μεσαία γραμμή με «δεκάρια» και αφήνοντας την επίθεση χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ.

«Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις Λι, γύρνα στην Κ-21», «Μπορούμε να απαλλαγούμε από τον Λι Κάρσλεϊ τώρα;»

«Μισώ πως η FA επιλέγει κάθε φορά τον λάθος άνθρωπο», «Ο Λι Κάρσλεϊ επέλεξε την ενδεκάδα σαν ένα 15χρονο αγόρι στο FIFA, στριμώχνοντας όλους τους αγαπημένους του παίκτες στην ομάδα. Φαλακρέ ηλίθιε. Διώξτε τον», «Αφελές κοουτσάρισμα από τον Λι Κάρσλεϊ.

Δεν μπορείς να παίζεις με 10αρια και χωρίς επιθετικούς. Γελοίο κοουτσάρισμα μαθητή που δεν περιμένεις από τους προπονητές μαθητών. Τρέλα. Ή μαθαίνει γρήγορα ή φεύγει γρήγορα», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που πλημμύρισαν τα social media.

Σε αντίθεση με το παρελθόν, ο βρετανικός Τύπος απέφυγε χαρακτηρισμούς όπως «Greek Tragedy» και αυτή τη φορά εμπνεύστηκε από την Ακρόπολη. Ισως πολλοί από τους εμπνευστές επισκέφτηκαν πρόσφατα το λίκνο της δημοκρατίας.

Ο Παυλίδης είχε την τιμητική του στην Πορτογαλία λόγω Μπενφίκα αλλά και για το γεγονός ότι δεν έπαιζε η εθνική ομάδα της χώρας. Η A BOLA τον είχε πρώτο θέμα τον «Ηρωα του Γουέμπλεϊ», ενώ και η Record του αφιέρωσε αρκετό χώρο στον «Καταστροφέα της Αγγλίας».

Ο μεγαλύτερος χαμένος

Ισως ο μεγαλύτερος χαμένος της ιστορικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο, βραδιάς του Γουέμπλεϊ ήταν ο λάτρης του στοιχήματος που πόνταρε 500.000 στερλίνες για να αποκομίσει κέρδος 150.000 στερλίνες αλλά κατέληξε στον «κουβά».

Βέβαια ήταν από τους πρώτους που έγραψαν να φύγει ο Λι Κάρσλεϊ. Δικαιολογημένα.

Από τους χαμένους της βραδιάς ήταν και ο Τζον Στόουνς, καθώς η παρθενική του εμφάνιση ως αρχηγού συνοδεύτηκε με ιστορική ήττα της Αγγλίας. Προς τιμήν του παραδέχτηκε πως η Ελλάδα ήταν ανώτερη και αυτό οφείλεται στο πρέσινγκ των παικτών του Ιβάνοβιτς και στο πόσο συμπαγείς ήταν ως ομάδα.

Μερικά από τα πρωτοσέλιδα στην Αγγλία

Η «Daily Express»

Η «Daily Mail»

Η «Dailystar»

Only in

Αρετή Παληού: Ομόφωνα ένοχος για ασέλγεια ο πασίγνωστος δικηγόρος – Τι δηλώνει ο συνήγορος της Αρετής στο in

Ένοχο κρίθηκε ακόμη ένα πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον της Αρετής Παληού που επίσης ήταν κατηγορούμενος στο δικαστήριο και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024