Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Χαιρόμαστε ο ένας για τον άλλο» (pics)

«Χαιρόμαστε ο ένας για τον άλλο» (pics)

Οι δύο τερματοφύλακες του Ολυμπιακού μιλούν στο In για την άψογη συνεργασία τους.

Ο Ολυμπιακός στο πόλο έχει – πλέον – τους δύο καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες στο δυναμικό του και ο νεοαποκτηθείς Παναγιώτης Τζωρτζάτος με τον παλιό Μάνο Ζερδεβά ήταν οι άνθρωποι της τελευταίας στιγμής που χάρισαν στην ομάδα τους τη νίκη στα πέναλτι (8-7) στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λίγκ στον Πειραιά επί της Πρίμορατς Κότορ.

Ο αγώνας έληξε 12-12 και πήγε στα πέναλτι. Εκεί ευστόχησαν όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων στα πρώτα πέντε πέναλτι και όταν άρχισαν να χτυπάνε από την αρχή το σουτ του Ντίνου Γεννηδουνιά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των Μαυροβούνιων. Ο Σουσιασβίλι πήρε τη μπάλα και γνώριζε ότι αν σκοράρει η Πρίμορατς θα έπαιρνε τη νίκη και τους 2 βαθμούς, αλλά ο Τζωρτζάτος του είπε όχι !

Όταν ευστόχησε και ο Κωνσταντίνος Κάκκαρης για το 8-7, ήταν η σειρά του Μάνου Ζερδεβά να ανάψει κόκκινο στον Στανόγεβιτς και αποκρούοντας το πέναλτι να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό.

«Δύο μπλόκ στο επόμενο παιχνίδι θέλω για την άμυνά μας. Μας είχε προειδοποιήσει ο κόουτς ότι κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες, απέναντι σε μια ομάδα που είχε δώσει αρκετά παιχνίδια σε σχέση με εμας που ήταν το πρώτο. Δυσκολευτήκαμε πολύ γιατί δεν είχαμε καλό προσανατολισμό στην άμυνά μας, και δεχτήκαμε «φθηνά» γκολ. Όμως έδειξε χαρακτήρα η ομάδα και πήρε τη νίκη στα πέναλτι, που πιστεύω είχαμε πλεονέκτημα με τους τερματοφύλακες που έχουμε.

Το πλάνο του Ολυμπιακού ήταν να φέρει μαζί τους δύο καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα, το έπραξε και εδώ είμαστε. Στην Εθνική μένουμε έτσι και αλλιώς στο ίδιο δωμάτιο, η σχέση μας είναι άριστη και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο ενώ χαίρομαι εγώ για τις καλές εμφανίσεις του Μάνου και αυτός για τις δικές μου» είπε στο In, ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, για να πάρει τη σκυτάλη ο πιο παλιός στον Ολυμπιακό Μάνος Ζερδεβάς: «Για να είμαι ειλικρινής χαίρομαι περισσότερο στις αποκρούσεις του Παναγιώτη περισσότερο από τις δικές μου. Έχουμε ισχυρό δέσιμο και από την Εθνική και νομίζω αυτό βγαίνει και στους αγώνες. Δεν παίξαμε καλά, αλλά ήταν πρεμιέρα και θα δούμε τα λάθη μας για να είμαστε καλύτεροι την επόμενη φορά».

Λίγο πιο δίπλα ο αρχηγός Ντίνος Γεννηδουνιάς ξεφυσούσε με ανακούφιση καθώς το χαμένο πέναλτι του στο δοκάρι δεν στοίχησε ελέω Τζωρτζάτου.

«Του χρωστάω κέρασμα, ένα καφέ και ένα κλάμπ σάντουιτς για αρχή και βλέπουμε» μας λέει αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας μας αποκαλύπτει τι θέλει από το συμπαίκτη του: «Δύο καλά μπλόκ στην άμυνα, στον επόμενο αγώνα» (γέλια).

Την ίδια στιγμή ο τεχνικός της ομάδας Χέρβο Κόλιανιν παραδέχεται: «Πως να μην είμαι χαρούμενος με τη νίκη μετά από τέτοια…εμφάνιση. Χειρότερα δεν πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε, αλλά τα έχουν αυτά οι πρεμιέρες» μας λέει και μας θυμίζει ότι και πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε αρχίσει και πάλι με νίκη στα πέναλτι!

Στο γήπεδο η σύζυγος του Γκέργκο Ζαλάνκι

Τη βόλτα της στο κολυμβητήριο με τον μικρό Ζίνο στην αγκαλιά της έκανε και η Φρουζίνα Ζαλάνκι, σύζυγος του μεγάλου αστεριού του Ολυμπιακού του Ούγγρου Γκέργκο Ζαλάνκι που ήταν στην πισίνα αλλά με πολιτικά (είναι τιμωρημένος από πέρυσι με 2 αγωνιστικές).

Η πανέμορφη σύντροφος του Γκέργκο μίλησε επίσης στο In για τις πρώτες εντυπώσεις στην Ελλάδα όπου έχουν επισκεφτεί κάποια μέρη και φυσικά την Ακρόπολη: «Ήδη την έχουμε λατρέψει. Είναι απίστευτη χώρα με ξεχωριστές ομορφιές και περνάμε υπέροχα. Ο καιρός είναι απίστευτος, οι άνθρωποι ακόμα καλύτεροι και είναι το ιδανικό μέρος στην Ευρώπη για να ζεις. Απλά ανυπομονώ να δω τον Γκέργκο στην πισίνα να κάνει καλά αυτό που ξέρει».

Ο μικρός πάντως που δεν αποχωρίζονταν την πιπίλα του φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 7 και το όνομα του μπαμπά.

Only in

Ο Κασσελάκης δηλώνει πρόεδρος, η πλειοψηφία τον πάει για διαγραφή και ο Πολάκης τον θέλει αντίπαλο

Σε πόλεμο φθοράς μέχρι τελικής πτώσης έχουν ριχτεί τα δυο στρατόπεδα με τον Κασσελάκη να τραβά το σχοινί στα άκρα και την πλειοψηφία να οδεύει αποφασισμένη για τη διαγραφή του στην Κεντρική Επιτροπή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024