Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Xoυάντσο: Με δύναμη από το …glass floor! (vid)

Xoυάντσο: Με δύναμη από το …glass floor! (vid)

O Χουάντσο Ερνανγκόμεθ της Πέμπτης είναι ένας παίκτης που αναμφίβολα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός

Αν κάτι έκανε εντύπωση (στο αγωνιστικό κομμάτι, εννοείται) από το ματς της Πέμπτης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπάγερν για την Ευρωλίγκα, αυτό είχε να κάνει με την παρουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Του Ισπανού φόργουορντ που ελάχιστη σχέση είχε με τον παίκτη της προηγούμενης σεζόν, έναν ασταθή άσο με (αρκετά) πάνω και (πολλά) κάτω στο παιχνίδι του.

Ισως ο Ερνανγκόμεθ να ήθελε το …glass floor του! Πάει να πει, του ταίριαξε το νέο παρκέ και αυτό σε πολλά έμοιαζε με ένα γήπεδο του ΝΒΑ. Ναι, εκεί που έκανε αξιοπρόσεκτη καριέρα ο Ισπανός για περίπου επτά χρόνια προτού αφιχθεί πέρυσι το καλοκαίρι εν χορδαίς και οργάνοις στον Παναθηναϊκό.

Μέσα σε 24’ ο Χουάντσο των υψηλών δυνατοτήτων «έγραψε» 12 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ.

Συν φυσικά την υπόλοιπη προσφορά του στο αμυντικό κομμάτι ή τη συμμετοχή του στις επιθετικές ενέργειες του συνόλου. Ενας «άλλος παίκτης» και με σαφή ικανότητα να κρίνει παιχνίδια. Οι πλέον παρατηρητικοί, μάλιστα, φίλοι του Παναθηναϊκού, δεν ξεχνούν πως στο τέλος της σεζόν που έκλεισε με θριαμβευτικό τρόπο για τους Πράσινους, ο συγκεκριμένος παίκτης είχε καλή παρουσία.

Αρα, πιάνει το νήμα από ‘ κει που το άφησε. Ακόμη καλύτερα, δείχνει διάθεση να ανέβει παραπάνω και να αξιοποιήσει την εμπειρία του από την πρώτη αγωνιστική χρονιά στα μέρη μας με το Τριφύλλι. Ισως οι περιλάλητες αλλαγές στο ΟΑΚΑ, αυτές που δίνουν χρώμα από τα καλύτερα μπασκετικά …σπίτια και βελτιώνουν την ψυχολογία του κοινού που νιώθει πως πάει σε πάρτι, να έπαιξαν τον ρόλο τους.

Όπως και να έχει, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ της Πέμπτης είναι ένας παίκτης που αναμφίβολα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Χρήσιμος για τον Αταμάν και το rotation που κάνει ο προπονητής στο εγγύς μέλλον. Μια νέα μεταγραφή στον ορίζοντα!

Only in

Πανικός και σύγχυση με τη φορολόγηση στα tips - Για κερκόπορτα να αμφισβητηθεί ο μισθός, μιλούν συνδικάτα

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην εστίαση με την πιθανότητα να φορολογηθεί το φιλοδώρημα ως εισόδημα. «Ανοίγει δρόμος αμφισβήτησης του μισθού», δηλώνουν εκπρόσωποι σωματείων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024