Ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο. 4 στον κόσμο) και ο Αμερικανός Τέιλορ Φριτς (Νο. 7) θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό του Masters 1000 στη Σαγκάη αφού κέρδισαν αντίστοιχα τον Τσέχο Γιακούμπ Μενσίκ (Νο. 65) με 6-7 (4-7) , 6-1, 6-4, και τον Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν (Νο. 66) με 6-3,6-4.

Ο Νόλε τα βρήκε σκούρα στο ξεκίνημα απέναντι στον Μένσικ και χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή, καθώς ο Τσέχος πήρε το πρώτο σετ στο tie break.

Στη συνέχεια ο Σέρβος έκανε περίπατο στο δεύτερο σετ, κατακτώντας το με 6-1 για να ισοφαρίσει, ενώ στο τρίτο κάνοντας ένα break έφτασε στο 6-4 και στη νίκη που του έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά της Σανγκάης για πρώτη φορά από το 2018.

Ο Φριτς θα έχει πολλά να κάνει αύριο (12/11) στον ημιτελικό κόντρα στον Σέρβο πρωταθλητή τον οποίο δεν έχει νικήσει ποτέ σε εννέα μάχες που έδωσε. Η τελευταία αναμέτρηση έγινε τον Ιανουάριο στα προημιτελικά του Australian Open, όπου επικράτησε ο Νόβακ με 3-1 σετ.

Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί

Το παιχνίδι του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Τέιλορ Φριτζ για τα ημιτελικά του κινεζικού τουρνουά, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:00 ώρα Ελλάδας, ενώ νωρίτερα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Γιάνικ Σίνερ και τον Τόμας Μαχάτς, το οποίο θα ξεκινήσει στις 11:30. Οι νικητές των δύο αγώνων θα παίξουν στον τελικό, που θα γίνει την Κυριακή.