Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Κωνσταντίνου: «Γενικά δεν τον φοβάμαι τον θάνατο. Εγώ μεγάλωσα μέσα στον θάνατο»

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Γενικά δεν τον φοβάμαι τον θάνατο. Εγώ μεγάλωσα μέσα στον θάνατο»

Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για το θάνατο, την τηλεόραση, το «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και αποκάλυψε την αγαπημένη του παρτενέρ στο σινεμά.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, σε πρόσφατη συνέντευξή του, έθιξε το θέμα του θανάτου, της τηλεόρασης και της συμμετοχής του στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών, ο ηθοποιός, εκτός από τα παραπάνω, αποκάλυψε και την αγαπημένη του παρτενέρ στο σινεμά.

«Γενικά δεν τον φοβάµαι τον θάνατο. Εγώ µεγάλωσα µέσα στο θάνατο».

Ο σπουδαίος ηθοποιός, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν», στην οποία πρωταγωνιστεί, μοιράζεται πτυχές του εαυτού του, εξομολογούμενος για το θάνατο, την τηλεόραση και τον ελληνικό κινηματογράφο. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε: «Γενικά δεν τον φοβάµαι το θάνατο. Εγώ µεγάλωσα µέσα στο θάνατο. Μέσα στην Κατοχή, µέσα στο Εµφύλιο, είδα µπροστά µου χιλιάδες πτώµατα».

Τα τηλεοπτικά σχέδια του Γιώργου Κωνσταντίνου

Σχετικά με τα τηλεοπτικά του σχέδια, ο ηθοποιός απάντησε: «Τηλεόραση κάνω τώρα. Θα παίξω στο «Έχω παιδιά», που θα προβληθεί στο MEGA. Μέχρι στιγµής, µου έχουν πει για οκτώ επεισόδια. Ήδη έχω γυρίσει τρία και είµαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, γιατί ξέρεις τι γίνεται; Επειδή µπορεί να µην κολλάω στα δράµατα και στα τραγικά, µε φωνάζουν για guest».

«Μέσα στον Εµφύλιο, είδα µπροστά µου χιλιάδες πτώµατα».

«Έχω παίξει στους ‘Πανθέους’, έκανα µια παρουσία που έγραψαν ότι η ερµηνεία µου ήταν για Όσκαρ. Έπαιξα στο πρώτο επεισόδιο, αλλά µετά πεθαίνει ο ήρωας αυτός. Είχα πει πλέον ότι δεν θα ξανακάνω guest», συμπλήρωσε στη συνέντευξη στο ένθετο «Secret». Ενώ, αποκάλυψε πως αγαπημένη του παρτενέρ στο σινεμά ήταν και είναι η Μάρω Κοντού.

Το προφιτερόλ της ταινίας  «Χτυποκάρδια στο θρανίο»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου ρωτήθηκε επίσης για το πώς γυρίστηκε η διάσημη σκηνή µε το προφιτερόλ στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

«Μετά το προφιτερόλ, µε έκαναν πρωταγωνιστή. Πήγα σε θέατρο και µε έβαλαν στην ταµπέλα ως πρωταγωνιστή. Ενώ όταν έκανα το προφιτερόλ, πριν στον θίασο ήµουν έβδοµος»

«Νοµίζω ότι έγινε µε τη µία, γιατί το είχαµε παίξει στο θέατρο έναν χειµώνα ολόκληρο. Το ήξερα απ’ έξω και ανακατωτά. Το θέµα ήταν ότι η συγκεκριµένη σκηνή ήταν 80% δική µου. Εγώ την αυτοσχεδίασα, µε πολύ ωραίο και έξυπνο κείµενο του Σακελλαρίου, αλλά ήταν πέντε ατάκες. Ο αυτοσχεδιασµός ήταν δικός µου. Μετά το προφιτερόλ, µε έκαναν πρωταγωνιστή. Πήγα σε θέατρο και µε έβαλαν στην ταµπέλα ως πρωταγωνιστή. Ενώ όταν έκανα το προφιτερόλ, πριν στον θίασο ήµουν έβδοµος», απάντησε.

Only in

Η εποχή του «αποπληθυσμού» – Επιβιώνοντας σε έναν κόσμο που έγινε «γκρίζος»

Η παγκόσμια γονιμότητα έχει μειωθεί σημαντικά μετά την πληθυσμιακή έκρηξη της δεκαετίας του 1960, ενώ οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής δεν είναι έτοιμοι για την επερχόμενη δημογραφική «νέα τάξη»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024