Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Κρίση στον γάμο τους; – Οι σόλο εμφανίσεις και οι φήμες χωρισμού

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Κρίση στον γάμο τους; – Οι σόλο εμφανίσεις και οι φήμες χωρισμού

Ο Πρίγκιπας Χάρι μόνος για καφέ, η Μέγκαν Μαρκλ χωρίς εκείνον στις δημόσιες εμφανίσεις της - Πιστεύεται ότι «ζουν χωριστές ζωές», τι απαντούν πηγές κοντά στο ζευγάρι

Σενάρια χωρισμού για το ζευγάρι που αναστάτωσε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ -τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ– καθώς οι κακές γλώσσες τους θέλουν να ζουν χωριστά.

Ο λόγος είναι ότι και οι δύο εθεάθησαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σε σόλο εμφανίσεις: Κάμερες τσάκωσαν μόνη την Μέγκαν σε εκδήλωση μόλις μια εβδομάδα, αφότου ο Χάρι εθεάθη επίσης μόνος σε ένα καφέ κοντά στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο.

Φουντώνουν οι φήμες για σύννεφα στη σχέση Μέγκαν-Χάρι

Φήμες θέλουν το ζευγάρι να ζει «χωριστές ζωές», αν και πηγές κοντά στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ αρνούνται ότι υπάρχει πρόβλημα ανάμεσά τους.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ εθεάθη να επισκέπτεται την Girls Inc. στην Greater Santa Barbara της Καλιφόρνια, στις 2 Οκτωβρίου, για να μιλήσει για ένα νέο πρόγραμμα «ψηφιακής ευεξίας» που ονομάζεται Social Media U, που συγχρηματοδοτείται από το Archewell Foundation των Σάσσεξ. Η επίσκεψη αυτή γνωστοποιήθηκε μόλις την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Εκεί η Μέγκαν είχε εμφανιστεί χωρίς τον σύζυγό της, η οποία ήταν η δεύτερη σόλο εμφάνιση της Δούκισσας του Σάσσεξ χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι.

Η άλλη ήταν στις 5 Οκτωβρίου στο Children’s Hospital Los Angeles gala στις 5 Οκτωβρίου.

Όπως γράφει η Mirror, λίγες μέρες νωρίτερα ο Πρίγκιπας Χάρι εθεάθη μόνος σε ένα καφέ κοντά στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο, σύμφωνα με πηγές από την περιοχή.

Φίλοι τους εξέφραζαν ανησυχίες ότι το ζευγάρι «απομακρύνεται», ενώ οι φήμες που θέλουν τη Μέγκαν Μάρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή «φουντώνουν».

«Είναι φυσιολογικό για τα ζευγάρια να μην κάνουν τα πάντα μαζί» – Τι λένε ειδικοί και άτομα που είναι κοντά στο ζευγάρι

Ειδικοί σε θέματα της βασιλικής οικογένειας ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι «ακολουθεί τους δικούς του διαφορετικούς δρόμους».

Η Jennie Bond, δημοσιογράφος που ασχολείται με θέματα της βασιλικής οικογένειας, υποστηρίζει ότι η Μέγκαν δεν θέλει να επιστρέψει στην βασιλική οικογένεια και ότι ο διαχωρισμός των επαγγελματικών καθηκόντων μεταξύ εκείνης και του Χάρι ήταν φυσιολογικός. «Η Μέγκαν δεν είναι δημοφιλής. Δεν θέλει να επιστρέψει και ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους, σε κάποιο βαθμό», ισχυρίζεται η ίδια δημοσιογράφος.

Από την άλλη, πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα «σύννεφο» ανάμεσά τους και ότι είναι «φυσιολογικό» για εκείνους να είναι σε διαφορετικά επαγγελματικά ταξίδια. «Είναι φυσιολογικό για τα ζευγάρια να μην κάνουν τα πάντα μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Only in

Και στην Κροατία οι Αρχαίοι Ελληνες!

Ανακαλύφθηκε στη νότια Κροατία αρχαιοελληνικός οικισμός 3.500 ετών στη θέση του Επέτιου στα παράλια της Αδριατικής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024