Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Λέων για Μπάλντοκ: Μπορεί να χρειαστεί και ένας χρόνος για να μάθουμε τα ακριβή αίτια θανάτου

Γρηγόρης Λέων για Μπάλντοκ: Μπορεί να χρειαστεί και ένας χρόνος για να μάθουμε τα ακριβή αίτια θανάτου

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ανέφερε ότι η πρώτη εκτίμηση για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ είναι ο πνιγμός ωστόσο υποστήριξε ότι μπορεί να χρειαστεί και ένα χρόνος περίπου για να μάθουμε τα ακριβή αίτια.

Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Εξελίξεις τώρα» και στη Νατάσα Γιάμαλη ο Γρηγόρης Λέων είπε πως «πρέπει να διερευνήσουμε γιατί ένας υγιής οργανισμός που υπόκεινται και σε συνεχείς εξετάσεις έχασε τη ζωή του. Και περιμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις για να δούμε εάν η καρδιά είχε μία παθολογία που δεν φαινόταν με το μάτι».

«Έχει συμβεί να πεθάνουν αθλητές από μυοκαρδιοπάθεια, η οποία δεν φαίνεται με απλές εξετάσεις. Περιμένουμε και τις τοξικολογικές. Οι χρόνοι αναμονής των αποτελεσμάτων είναι μεγάλοι, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «κάθε χρόνο εμφανίζονται τέτοια περιστατικά σε υγιή άτομα».

Στο μεταξύ φως στα ακριβή αίτια θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές του Τζορτζ Μπάλντοκ, τα οποία τούς οδηγούν στον αποκλεισμό του σεναρίου της εγκληματικής ενέργειας, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ο άτυχος ποδοσφαιριστής να φορά το μαγιό του και να κάνει βουτιά στη πισίνα.

Ξαφνικά φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις ενώ βρίσκεται μέσα στη πισίνα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μια άλλη κάμερα δείχνει τον ποδοσφαιριστή να είναι ήδη μπρούμητα γυρισμένος μέσα στην πισίνα.

Σε περίπου 20 μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Only in

Ακριβότερη αλλά πιο φτωχή η διατροφή των Ελλήνων - Κόβουμε τα φρούτα και τα λαχανικά, αυξάνουμε το ντελίβερι

Σε ένα χρόνο τα νοικοκυριά αυξήσαν 40% τις δαπάνες για ταχυφαγεία και ντελίβερι. Παράλληλα, μειώνεται η κατανάλωση σε φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά. Τις πταίει;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024