Θεσσαλονίκη: Δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας στις σορούς των ηλικιωμένων
Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη μετά των εντοπισμό δύο σορών ηλικιωμένων στην κατοικία τους - Ο 74χρονος βρέθηκε με ένα σάκο στο ύψος του στήθους
Δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση με τις δύο σορούς που εντοπίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε μονοκατοικία της οδού Καΐρη, στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη, μετά και την εξέτασή τους από ιατροδικαστή.
Οι σοροί, που εντοπίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, ανήκουν σε ζευγάρι Βρετανών, έναν άντρα 74 ετών και μία γυναίκα 72 ετών.
Ο 74χρονος εντοπίστηκε με ένα σάκο στο ύψος του στήθος
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, διέμεναν στην Ελλάδα αρκετά χρόνια και νοίκιαζαν τη συγκεκριμένη μονοκατοικία τα τελευταία εννέα.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε καιρό να επικοινωνήσει με το ζευγάρι. Έτσι, πήγε από εκεί για να τους αναζητήσει. Χτύπησε την πόρτα αλλά δεν του απάντησε κανείς. Ειδοποίησε την αστυνομία και κλειδαρά για να ανοίξει την είσοδο.
Οι σοροί εντοπίστηκαν σε διαφορετικά δωμάτια
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις δύο σορούς σε διαφορετικά δωμάτια στο υπόγειο. Μάλιστα, ο 74χρονος εντοπίστηκε με ένα σάκο στο ύψος του στήθους, ενώ η πόρτα φέρεται να ήταν κλειστή και να είχε τοποθετηθεί κουβέρτα, μάλλον για να μην αναδύεται η δυσοσμία.
Ο άντρας φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού, ενώ η γυναίκα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως, στο σπίτι βρέθηκε φάκελος που έγραφε «rent» και είχε τα ενοίκιο του Οκτωβρίου, οπότε αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας.
- Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών gov.gr την Κυριακή λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης
- Αγορά εργασίας: Ανασφάλεια λόγω AI και στροφή στο «job hugging»
- «Γαλάζια» στελέχη: Το «Μητσοτάκης ή χάος» καίει τη συνταγματική αναθεώρηση
- Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του τριημέρου – Σε ισχύ από τις 16:00
- Νταλίκα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας
- Μπαρτζώκας για Μιλουτίνοφ και Τζόουνς: «Θα δείξει η τελευταία προπόνηση…»


