Το Σάββατο είναι γεμάτο live μεταδόσεις με πλούσιο θέαμα από το inSports και το Mega Play. Στην Ηλιούπολη, τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, το απόγευμα, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού κόντρα στα Βριλήσσια.

Συγκεκριμένα, στις 18:00 (Live από MEGA Play/megatv.com/inSports), οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΕΣΝ Βριλησσίων, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για την 4η αγωνιστική της Handball Premier, με μοναδικό στόχο το «τέσσερα στα τέσσερα».

Για τον αγώνα ο άσος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τζηράς, δήλωσε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας, φέτος. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μάθουμε να κρατάμε σε υψηλό επίπεδο τη συγκέντρωση μας και να ελαχιστοποιήσουμε τα κενά μας διαστήματα. Η ομάδα μας όλο και βελτιώνεται και πιστεύω, ότι το φετινό μας… ταβάνι είναι ακόμα πιο ψηλό, σε σύγκριση με προηγούμενες σεζόν».

O Θάνος Τούτσης, τεχνικός Βριλησσίων, επεσήμανε: «Παίζουμε με την πρωταθλήτρια ομάδα και τη φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Μόνο κέρδη μπορεί να έχουν τα Βριλήσσια από τα ματς με τέτοιους μεγάλους αντιπάλους. Είναι μια ευκαιρία να τεστάρουμε και τις δυνάμεις μας».

Την αναμέτρηση περιγράφει ο Δήμος Μπουλούκος, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι ο Γιώργος Νοικοκύρης.

Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.