Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Live Ολυμπιακός – ΑΕΚ από το inSports και το Mega play

Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Α1 πόλο γυναικών σε ζωντανή μετάδοση από το inSports και το Mega play

Με μια ακόμη ζωντανή μετάδοση ξεκινά η μέρα των Live από το inSports και το Mega Play.

Στις 13:00 έχουμε πρεμιέρα στην Α1 πόλο γυναικών. Μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν 2024-25, του Super Cup, με νίκη (13-8) επί του Εθνικού στον τελικό στο Παπαστράτειο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για να συνεχίσει το αήττητο σερί του στην Α1 που κρατάει από το 2019 (Live από το inSports και το Mega play).

H άσος του Ολυμπιακού, Χριστίνα Σιούτη, δήλωσε για τον αγώνα: «Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενη για την κατάκτηση του Super Cup, καθώς αρχίσαμε τη σεζόν με ένα τρόπαιο. Το Σάββατο, ξεκινάμε το πρωτάθλημα αυτής της σεζόν με ένα ματς απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδας μας είναι πολύ ανανεωμένη, αλλά καλείται να εμφανιστεί έτοιμη, έχοντας βρει συνοχή και ρυθμό πολύ γρήγορα. Και αυτό, γιατί έχουμε απαιτητικά παιχνίδια στις ευρωπαϊκές και εγχώριες διοργανώσεις. Το παιχνίδι, λοιπόν, με την ΑΕΚ, παρά την όποια διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, θα μας βοηθήσει να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό».

O τεχνικός της ΑΕΚ, Κώστας Ακριτίδης, δήλωσε: «Για εμάς είναι μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα. Με δυσκολίες, με απώλειες τραυματισμών, αλλά όπως και να έχει, είναι απλά η αρχή του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας, όπως έχω δηλώσει, αλλά όπως έχει πει και ο Πρόεδρος, είναι φέτος η παραμονή στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε στον αγώνα, να δουλέψουμε πράγματα που θα μας χρειαστούν στη συνέχεια. Να ευχηθώ για μια καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς. Καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στην απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΕΘνικής μας ομάδας και με τη σειρά μου να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του George Baldock».

Τον αγώνα περιγράφει ο Θέμης Σωτηρόπουλος.

Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.

Only in

Η εποχή του «αποπληθυσμού» – Επιβιώνοντας σε έναν κόσμο που έγινε «γκρίζος»

Η παγκόσμια γονιμότητα έχει μειωθεί σημαντικά μετά την πληθυσμιακή έκρηξη της δεκαετίας του 1960, ενώ οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής δεν είναι έτοιμοι για την επερχόμενη δημογραφική «νέα τάξη»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024