Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Mega Sports: Για νέα νίκη η Εθνική

Όλες οι ειδήσεις από τον κόσμο των σπορ στο αθλητικό δελτίο του Mega Sports by Stoiximan.

Το αθλητικό δελτίο του Mega Sports by Stoiximan κάλυψε για μια ακόμη μέρα όλες τις μεγάλες ειδήσεις του αθλητισμού σπορ εντός κι εκτός συνόρων. Έτοιμη για νέο θρίαμβο είναι η εθνική ομάδα μετά το 2-1 στο Λονδίνο επί της Αγγλίας.

Η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ιρλανδία στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Έλληνες διεθνείς βίωσαν έντονα και αντίθετα συναισθήματα τα προηγούμενα 24ώρα. Από τη μία η απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, από την άλλη το νικηφόρο αποτέλεσμα στο «Γουέμπλεϊ». Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το κίνητρο ήταν ξεκάθαρο.

Η Εθνική ομάδα θα παίξει την Κυριακή το βράδι σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκης, με τους Έλληνες φιλάθλους να δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα. Μια ακόμη νίκη είναι ο στόχος για να την αφιερώσουν και αυτή στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην εφετινή Euroleague επικρατώντας της Ζάλγκιρις με 74-68 στο ΣΕΦ και MVP τον Βεζένκοφ, ενώ στη δράση επέστρεψε και ο Φαλ. Η επόμενη μέρα αφορά και τη διαχείριση του τραυματισμού του Γκος, αλλά και την προετοιμασία για τη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται στην Ευρωλίγκα.

Εντός των συνόρων ο Παναθηναϊκός πέρασε δύσκολα με 96-93 από την έδρα του ΠΑΟΚ στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ το Μαρούσι λύγισε τον Κολοσσό με 70-67. Ο Ολυμπιακός κέρδισε σε άνδρες και γυναίκες, τα πρώτα ματς της νέας σεζόν στην α1 του πόλο.

Από το In και το MEGA PLAY θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να βλέπετε και τους αγώνες βόλεϊ του Ολυμπιακού σε άνδρες και γυναίκες όπως τονίστηκε και στην παρουσίαση της Volley League Γυναικών, που ξεκινά την άλλη εβδομάδα. Οι αρχηγοί των 12 ομάδων φωτογραφήθηκαν με φόντο τη Βουλή των Ελλήνων και στη συνέχεια μαζί με τους προπονητές έδωσαν το στίγμα του νέου πρωταθλήματος. Πριν την παρουσίαση τιμήθηκαν οι κορυφαίες αθλήτριες της περασμένης σεζόν.

Only in

Και στην Κροατία οι Αρχαίοι Ελληνες!

Ανακαλύφθηκε στη νότια Κροατία αρχαιοελληνικός οικισμός 3.500 ετών στη θέση του Επέτιου στα παράλια της Αδριατικής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024